prehravanie HD filmov

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
medikk
Nováček
Nováček

prehravanie HD filmov

Příspěvek od medikk »

caf.. chcem sa spytat ako vam prehrava HD filmy z USB kluca alebo cez siet.
Mne sa pri prehravani zastavuje obraz chvilkami na 1 až 2 sekundy, zvuk je neprerusovany. Robi to len mne alebo je to u vsetkych azbox HD premium prijimacoch. dik

neo177
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: prehravanie HD filmov

Příspěvek od neo177 »

precitaj si co sa pise vsade naokolo...

stava sa to pri hd filmoch komprimovanych high profile H264 - tzn vysoky bitrate. azbox necachuje totizto data dopredu tak to seka... ma sa na tom pracovat takze tak...

online: DM800 HD + cccam
offline: AZBox Elite HD + cccam
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

Jestli se na tom pracuje takovým tempem jako do ted, tak se do 2 let dočkáme.
Domníval jsem, se že je to tým lidí kdy jeden pracuje na satelitní části, další má multimédia,... - bohužel pro nás to bude asi jen studentík, který to programuje z free komponent co najde na webu.

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ak si nervózny - choď si zašportovať. Podobné výlevy nie sú hodné testera.

Mal som možnosť stráviť s vývojárskym teamom týždeň a tak viem čo hovorím

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
riddle
Nováček
Nováček

Příspěvek od riddle »

Prehravani HD filmu opravdu funguje, nekdy dobre a nekdy nic moc valne, kazdopadne pro me zatim plati : pokud film je vetsi jako 12GB tak muzu pocitat s problemem ze mi to nepojede tak jak ma kdyz jeste filmecek obsahuje nejake pekne DTS 1,5mbs.
Kazda vec ma nejake sve mouchy a todle jich ma hodne ale vim ze casem se vse da odladit a tak nam vsem nezbejva nez jen cekat.

jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

Nejsem nervózní asi jsi nepochopil, nebo jsem to špatně napsal se studentíkem ( byla to nadsázka). Mám softwarovou firmu, vím o čem to je - a znám cenu práce kvalitních programátorů. Firma má dvě možnosti - buď šetří a výrobek se z TESTOVACÍHO DO PRODEJNÍHO STAVU dostane rychle a firma ty náklady, které musela dát do většího týmu kvalitních programátorů dostane zpět tím že bude mít delší dobu bezkonkurenční výrobek, nebo šetří a mezitím ty výborné vlastnosti, které beze sporu AZBOX deklarované má implementuje do svého výrobku jiná firma.
A do které z těchto skupin patří tým AZ Boxu ? Ty nám tvrdíš, že do té první - všichni co jsme do AZ BOXU šli bychom tomu rádi věřili, ......

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Myslím si že baviť sa o štruktúre spoločnosti, ktorá rieši vývoj a ladenie fw Azboxu HD je úplne mimo nášho poslania - testovania toho čo už je vlastne verejné.

Ty si ale preniesol úroveň vývoja do manzartky študenta a naozaj nechápem čo čakáš ako reakciu. Chceš len tak poklábosiť alebo si myslíš že tým niekoho vyprovokuješ k lepším výsledkom alebo len /krásny český výraz/ "prudíš" ?

Ak máš sw firmu tak by si mal vedieť, že život a biznis je otázkou priorít a zoznam priorít nikto nepredložil.
My tu totiž nie sme na to aby sme hodnotili stratégiu - my sme tu na to aby sme hodnotili a testovali výsledky. Emócie a domienky by si každý mal nechať k večeru pri pive.

Ak si tester testuj a hodnoť. Dobré - zlé. Funguje - nefunguje.
Ak si nespokojný oklamaný alebo podvedený klient - sťažuj sa tam kde Ťa oklamali

Ja osobne si myslím, že naznačovať neprofesionalitu v inej spoločnosti je zavádzanie alebo ohováranie. Na toto som inak reagovať nemohol.

Prajem Ti veľa úspechov v Tvojej kariére a verím že si tiež profesionál / aj keď Ti to dnes trochu ušlo /

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Darmo tu hromzite. Sigma nema - s vynimkou multimedii od koho kopirovat. Uvolnovanie existujucej podpory multimedii pre tento chip, nesmie byt na ukor DVB casti - co je casto velmi zlozite. Mnohe velke firmy sa dali na cestu -Sigma chip = multimedia + maximalne DVB-T.
Sigma nieje STi ,alebo ALI procesor - tam je od koho kopirovat a aj co. Podpora multimedii v Sigme sa neda celkom do bodky aplikovat pre DVB-S,S2 a C podporu - autor musi nechat otvorenu A/V cestu pre emulatory a pritom sa snazit dodrzat aj specifika, licencie a normy pre multimedia . Sigma nema samostanu HW podporu pre video z DVB streamu - musi pouzit existujucu pre multimedia. V tomto su vyvojari azboxu prvy a vysliapavaju aj cestu pre ine buduce firmy .
Podotykam ze niesom predajcom azboxov a ani nim nikdy nebudem, aj ked oba HD modely uz vlastnim. Je to dobry stroj a toto konstatovanie nieje podporene finacnymi vyhodami. Je to moje konstatovanie na zaklade niekolkorocnych skusenosti so sat. prijimacmi vsetkych moznych aj nemoznych znaciek.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“