AzBox HD Developer Corner is closed now
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
neo177
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
AzBox HD Developer Corner is closed now
Videli ste to? :) Bud je to hack, niekto si robi srandu alebo to myslia vazne :)
http://azbox.hellfirenet.de/forum/index.php
We are sorry, but AzBox HD Developer Corner is closed now!
Opensat is unable to give more support, their own firmware has much bugs and they work too often on very insignificant firmware problems!
Also the used chip (smp8634) is unable to handle two tuners coincident!
We think the Azbox HD was and is unfortunately a big wash-out...
'Some people' like Botoxx also know as Audioslyer oder EvilAndy faked some GUI screenshots to distinguish hisself as 'the coder wonder' LOL (Laughing Out Loud)...
have a good time..
http://azbox.hellfirenet.de/forum/index.php
We are sorry, but AzBox HD Developer Corner is closed now!
Opensat is unable to give more support, their own firmware has much bugs and they work too often on very insignificant firmware problems!
Also the used chip (smp8634) is unable to handle two tuners coincident!
We think the Azbox HD was and is unfortunately a big wash-out...
'Some people' like Botoxx also know as Audioslyer oder EvilAndy faked some GUI screenshots to distinguish hisself as 'the coder wonder' LOL (Laughing Out Loud)...
have a good time..
online: DM800 HD + cccam
offline: AZBox Elite HD + cccam
offline: AZBox Elite HD + cccam
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: AzBox HD Developer Corner is closed now
Zaujímavé.
Toto vyzerá fakt buď ako hack stránky, alebo silnú nedohodu jej administrátora na podpore s zrejmým sponzorom. Aj taký býva život. Uvidíme - veď raz sa k tomu vrátime :)
Toto vyzerá fakt buď ako hack stránky, alebo silnú nedohodu jej administrátora na podpore s zrejmým sponzorom. Aj taký býva život. Uvidíme - veď raz sa k tomu vrátime :)

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- St.
- Nováček

take predpokladam, ze ukonceni podpory by bylo napsano jinak, nez ze to nekdo takhle strha ..
St.
St.
DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
-
Benny
- Mírně pokročilý

Uz tam zmizelo par poslednich radku
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Na rôznych európskych stránkach táto provokácia nezostala nepovšimnutá a špekuluje sa, že sa jedná o útok priaznivcov DMM. :)
Vôbec sa nečudujem ak by boli nervózni z AZ ...
Vôbec sa nečudujem ak by boli nervózni z AZ ...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
garion
- Nováček

Doufam ze to neni pravda - uz mam doma jednu chciplotinu jmenem Triple Dragon.TD je dobry HW a chcipnul na soft a na nemoznost udelat poradny image diky nepristupnemu zdrojovemu kodu. (Nyni se na nem klube snad k pouziti Neutrino)
Ale vyvoj mi prijde podobny. Nerikam, ze AZbox je spatna masinka, ale to ze neni vubec mozno se normalni cestou dostat k nejakemu kodu (SVN) stejne jako to bylo s TD.
Bugreporty stejne clovek nema kam hlasit. Jedine co muzeme si tady poradit mezi sebou.
Tak snad to neodradi lidi kteri by pro AZBOX i radi udelali a nemuzou.
Garion
Ale vyvoj mi prijde podobny. Nerikam, ze AZbox je spatna masinka, ale to ze neni vubec mozno se normalni cestou dostat k nejakemu kodu (SVN) stejne jako to bylo s TD.
Bugreporty stejne clovek nema kam hlasit. Jedine co muzeme si tady poradit mezi sebou.
Tak snad to neodradi lidi kteri by pro AZBOX i radi udelali a nemuzou.
Garion
AZBOX HD - elite, Skystar2 - VDR 1.60 (gentoo), Triple Dragon, DB500
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Ver tomu, že to čo si tu napíšeme medzi sebou sa dostane tam kam treba.
To čo niekto napísal na tú stránku je bohapustá lož a cielený útok

-
garion
- Nováček

Tak si me trochu uklidnil :)
Druhou mrtvolku bych doma uz asi nevydejchal.
Diky
Garion
Druhou mrtvolku bych doma uz asi nevydejchal.
Diky
Garion
AZBOX HD - elite, Skystar2 - VDR 1.60 (gentoo), Triple Dragon, DB500
-
Benny
- Mírně pokročilý

No vzhledem k tomu ze uzto tam visi docela dlouho si myslim ze to majitel stranek asi mysli vazne. I kdyz mam spise pocit ze mu tam chodilo mene lidi nez si myslel tak to vzteky zabalil a udelal tohle.
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Die Domain "azbox.hellfirenet.de" wurde gesperrt.
neviem k to z vas je insider (priamo komunikujuci s vyrobcom), ale chcem info, aka bude buducnost azboxu, ci sa do tohoto zariadenia oplati venovat cas ...
neviem k to z vas je insider (priamo komunikujuci s vyrobcom), ale chcem info, aka bude buducnost azboxu, ci sa do tohoto zariadenia oplati venovat cas ...
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Ja poznám priamo majiteľa firmy Opensat ltd. Azbox má budúcnosť vloženú do dobrých rúk.dempsey píše:Ver tomu, že to čo si tu napíšeme medzi sebou sa dostane tam kam treba.
Ak Ti toto nestačí neinvestuj ani peniaze a ani čas. Presne kôli týmto pochybnostiam bolo to jedovaté vyjadrenie napísané a mimochodom - typ procesora je myslím uvedený na tej stránke iný ako používa AZ HD.

- Rapidos
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Pokud na nej mas kontakt nebo snad i nejaky vliv .. tak doporuc at co nejvic otevrou tvorbu firmware odborne verejnosti. Pomuze to vsem stranam. My budeme mit kvalitni a vyladeny soft plny dobrych pluginu .. a jim se slusne zvedne prodej protoze to lidi diky tem moznostem budou vic kupovat.dempsey píše: Ja poznám priamo majiteľa firmy Opensat ltd. Azbox má budúcnosť vloženú do dobrých rúk.
Ak Ti toto nestačí neinvestuj ani peniaze a ani čas. Presne kôli týmto pochybnostiam bolo to jedovaté vyjadrenie napísané a mimochodom - typ procesora je myslím uvedený na tej stránke iný ako používa AZ HD.
Tohle je vec, kterou napr. ABcom resp. Relook co dela HD IPBoxy, dost posral. Drzi soft pod poklickou a jinak po hw strance slusne pristroje, lezi uz rok lidem doma a ty jen nadavaji. Osobne je zakaznikum prodavam s varovanim, ze jen na vlastni nebezpeci. Delat pro to podporu, tak nedelam nic jineho nez odpovedi na dotazy .. "a proc uz zase jde blbe cas .. a proc mi kostickujou nahravky .. a proc na displeji panic ..".
AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Snažíme sa. Čiastočné utajovanie je zrejme aktívna ochrana proti kópiám - problém ktorý tu je už veľmi dlho. Do istej miery sa ale určite otvoriť dá a majiteľ vie o všetkom čo chceme.
Musíme počkať na fw ktorý bude zdravým jadrom pre stavbu ďaľších úprav a časový horizont bol určený niekedy do polovice leta. Ak to bude skôr - budem len rád.
Musíme počkať na fw ktorý bude zdravým jadrom pre stavbu ďaľších úprav a časový horizont bol určený niekedy do polovice leta. Ak to bude skôr - budem len rád.