První zapnutí - vůbec nenaběhl display a ani na TV nic
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- panborat
- Mírně pokročilý

První zapnutí - vůbec nenaběhl display a ani na TV nic
Nový ELITE HD přístroj jsem vybalil, zapojil do sítě, scart (pak i HDMI), síť, anténu. Zapl spínač vzadu .... a nic. Ani display přístroje, ani na TV po přepnutí na TV. Jediné co - tak se mi TV přepla automaticky na satelit. Zkoušel jsem i Power on na dálkovém ovladači i čudlík vepředu a nic. Nestalo se to někomu. Nebo je to čistokrevná reklamace

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: První zapnutí - vůbec nenaběhl display a ani na TV nic
Asi ano, ale mohol by si skúsiť emergency flash s USB.
Na USB skopíruj fw 0.9.2032 / extrahovaný do koreňového adresára /
Vypni AZ HD sieťovým vypínačom vzadu
Zasuň USB do prijímača a zapni prijímač tým istým vypínačom vzadu a sleduj display
Z návodu v angličtine:
How To Reflash the box without acess to MENU -> EMERGENCY FLASH
This procedure should be used ONLY in case that was not possible acess to Menu. 1) Download a new firmware from the Azbox web site. (Format of software should be patch.bin) 2) Copy the firmware file to your USB memory stick. 3) Insert the USB memory stick into the USB port of the digital receiver. 4) Power OFF and POWER ON the reciever with the USB Memory INSIDE. 5) Wait for instructions on VFD or in screen. If you cannot see anything on TV screen use RCA or scart (not HDMI) 6) If every thing is ok The receiver will install new Software and you can recovery back the control of your receiver. AND IF YOU CANNOT GO TO TO BOOT MENU (STEP 5), or if your box STAY all time on booting phase, reboot it and when saw Checking ... on VFD press several times the button OK until go to BOOT MENU. PAY ANTENTION IN ANY CASE DO THIS OPERATION WITH A NTFS HDD PLUGGED! !!!! IN ANY CASE POWER OFF OR REBOOT DURING THE UPDATE PROCESS!!!! IMPORTANT NOTE Your USB memory must be formatted in the FAT file system. Otherwise, the digital receiver cannot recognize your USB memory. In addition, the digital receiver can only recognize files and directories which are named with only alphabetic, numeric and underscore letters. If there is a file or folder named with other letters, the digital receiver cannot recognize not only it but also its subsequent files and folders.
Na USB skopíruj fw 0.9.2032 / extrahovaný do koreňového adresára /
Vypni AZ HD sieťovým vypínačom vzadu
Zasuň USB do prijímača a zapni prijímač tým istým vypínačom vzadu a sleduj display
Z návodu v angličtine:
How To Reflash the box without acess to MENU -> EMERGENCY FLASH
This procedure should be used ONLY in case that was not possible acess to Menu. 1) Download a new firmware from the Azbox web site. (Format of software should be patch.bin) 2) Copy the firmware file to your USB memory stick. 3) Insert the USB memory stick into the USB port of the digital receiver. 4) Power OFF and POWER ON the reciever with the USB Memory INSIDE. 5) Wait for instructions on VFD or in screen. If you cannot see anything on TV screen use RCA or scart (not HDMI) 6) If every thing is ok The receiver will install new Software and you can recovery back the control of your receiver. AND IF YOU CANNOT GO TO TO BOOT MENU (STEP 5), or if your box STAY all time on booting phase, reboot it and when saw Checking ... on VFD press several times the button OK until go to BOOT MENU. PAY ANTENTION IN ANY CASE DO THIS OPERATION WITH A NTFS HDD PLUGGED! !!!! IN ANY CASE POWER OFF OR REBOOT DURING THE UPDATE PROCESS!!!! IMPORTANT NOTE Your USB memory must be formatted in the FAT file system. Otherwise, the digital receiver cannot recognize your USB memory. In addition, the digital receiver can only recognize files and directories which are named with only alphabetic, numeric and underscore letters. If there is a file or folder named with other letters, the digital receiver cannot recognize not only it but also its subsequent files and folders.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- panborat
- Mírně pokročilý

Díky za snahu mi pomoct. Bohužel ani "ťuk". Zkusil jsem ještě ten USB přeformátovat z FAT32 na obyč FAT a nic. Ani na led display, ani na TV zapojené přes scart. Zkusil jsem oba USB vstupy. Ach, jo. Tak jsem se těšil (... a starý Openbox už prodal). To je hold pech. To jsem zvědavý, kdy mi pošlou nový ...
AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
- andrejtom
- Nováček

ani sa ti nerozsvieti displej na primaci?
ak nie tak skus silnejsie zasunut napajaci kabel, ja som mal tiez tento problem na jednom primaci.
ak nie tak skus silnejsie zasunut napajaci kabel, ja som mal tiez tento problem na jednom primaci.
VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
- panborat
- Mírně pokročilý

hmm ... když tam strčím kabel tak mi normálně zabliká port pro síťový kabel (zeleně), tak i digitální audio (červěně) a TV to přepne na SAT, takže šťáva tam proudí
Ale díky.
Ale díky.
-
Steen007
- Nováček

Podobnej problem jsem mel i ja. Uz pri vybaleni z krabice v satboxu neco chrastilo. Vse jsem zapojil jak ma byt prez hdmi, zapnul a nic... Displej se vubec nerozsvitil. Pak jsem nasel jakousi soucastku ulomenou na vnitrnim plosnem spoji. Jinak Azbox fungoval, reklamoval jsem ho a mam novy. 
- panborat
- Mírně pokročilý

Už jsem ho poslal zpět ... a teď budu čekat .... čekat ... čekat ... čekat ... ach jo