Mazání souborů

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Mazání souborů

Příspěvek od visper »

Omlouvám se, jsem v Linuxu začátečník. Nahrané pořady jsou na disku v adresáři DATA/hdb1/recordfile. Je tam vždy soubor .ts a k němu je přiřazen soubor .idx se stejným číslem. Potom je tam ještě skrytý soubor .SingleIndex.idx a soubor recordlist.dat. Když jsem smazal samotný soubor ts., tak to dopadlo špatně, celé se to poskákalo. Když mažu pomocí malého menu, tak to vždy smaže ts. a k němu přiřazený idx. To je v pořádku, ale pořád tam mám jeden soubor .ts, který je tam jaksi navíc, k ničemu nepatří. Mohu ho smazat? Jak je to se soubory Timeshiftu? Ty jsou v adresáři /pvrfile a jsou všechny skryté a pořád přibývají nové a zbytečně zabírají místo. Mohu ten adresář celý vyprázdnit?

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
bibibo
Nováček
Nováček

Re: Mazání souborů

Příspěvek od bibibo »

visper píše:Omlouvám se, jsem v Linuxu začátečník. Nahrané pořady jsou na disku v adresáři DATA/hdb1/recordfile. Je tam vždy soubor .ts a k němu je přiřazen soubor .idx se stejným číslem. Potom je tam ještě skrytý soubor .SingleIndex.idx a soubor recordlist.dat. Když jsem smazal samotný soubor ts., tak to dopadlo špatně, celé se to poskákalo. Když mažu pomocí malého menu, tak to vždy smaže ts. a k němu přiřazený idx. To je v pořádku, ale pořád tam mám jeden soubor .ts, který je tam jaksi navíc, k ničemu nepatří. Mohu ho smazat? Jak je to se soubory Timeshiftu? Ty jsou v adresáři /pvrfile a jsou všechny skryté a pořád přibývají nové a zbytečně zabírají místo. Mohu ten adresář celý vyprázdnit?
Ja tie súbory z Timeshift mažem. Asi by bolo dobré spraviť script, ktorý by pri vypínaní boxu zmazal súbory Timeshift. Zatiaľ som nespozoroval, že by ich po nejakom čase zmazalo.

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“