libmatroska + dts 5.1
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
libmatroska + dts 5.1
all (dufam, ze ste to uz neriesili).
funguje vam prehravanie suborov matroska so zvukom dts 5.1? ac3/stereo 5.1, mpeg... zvuk je OK, obraz tiez. dufam, ze dts 5.1 je supported.
docasne som bez hdmi prepojenia, idem len cez composite + stereo rca, moze mat toto vplyv? predtym cez hdmi som to neskusal...
popripade vieme toto zareportovat ako bug resp. request for engineering?
dik,
funguje vam prehravanie suborov matroska so zvukom dts 5.1? ac3/stereo 5.1, mpeg... zvuk je OK, obraz tiez. dufam, ze dts 5.1 je supported.
docasne som bez hdmi prepojenia, idem len cez composite + stereo rca, moze mat toto vplyv? predtym cez hdmi som to neskusal...
popripade vieme toto zareportovat ako bug resp. request for engineering?
dik,
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: libmatroska + dts 5.1
dts 5.1 nejde - uz je davnejsie v reporte. nejde ani cez digital
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
monkus
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
-
danmark
- Nováček

Jak to že nejde!Jde teď jsem si zrovna pouštěl Death race v DTS +titulky 1080p a fpoho.
Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
-
monkus
- V.I.P.

- Kontaktovat uživatele:
nejde = spustis, nepocujes :-)
filmy, ktore na beznom linuxovom pc pocujes...
si na poslednom fw?
filmy, ktore na beznom linuxovom pc pocujes...
si na poslednom fw?
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
danmark
- Nováček

Ne ne vrátil jsem se zpátky na 1759, protože ten nový je totální paskvil a DTS jsem schválně vyzkoušel na třech filmech a jde.Samozřejmě z optického výstupu.
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Z optiky ide. Ale cez HDMI to nepusti von. Klasicky panel nedokaze DTS spracovat. Ak ale prepojim HDMI vystup s receiverom , ktory dokaze DTS spracovat - tiez nejde.
Optikou frci v pohode- ale zas treba mat spravne nastaveny audio vystup v Home11 - nastavenia audio/video.
Optikou frci v pohode- ale zas treba mat spravne nastaveny audio vystup v Home11 - nastavenia audio/video.
-
danmark
- Nováček

Však o to jde ne? Aby z optiky do domácího kina frčelo vše v pohodě a to že nejde přes hdmi to nějak nevadí proč trápit tv se zpracováním zvuku tu potřeba na pěkný obraz.
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

Jen dodatek. Pres tu optiku se nektera mkv s DTS stale zadrhavaji (zvuk) a neodhalil jsem pricinu. U nekterych ale vse OK. AC3 jede u vsech bez problemu jak pres optiku, tak pres HDMI.
AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
-
Benny
- Mírně pokročilý

Potvrzuji, stejny problem. V PCH stejny film beha bez problemultrejbal píše:Jen dodatek. Pres tu optiku se nektera mkv s DTS stale zadrhavaji (zvuk) a neodhalil jsem pricinu. U nekterych ale vse OK. AC3 jede u vsech bez problemu jak pres optiku, tak pres HDMI.
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
sak ja nic- ja len ,ze mam HDMI aj na receivery a vie aj upscalink a audio vytiahnut a dekodovat a prd mi je to platne. Ale cez optiku ide.danmark píše:Však o to jde ne? Aby z optiky do domácího kina frčelo vše v pohodě a to že nejde přes hdmi to nějak nevadí proč trápit tv se zpracováním zvuku tu potřeba na pěkný obraz.
-
jhrin
- Nováček

Presne rovnaky problem. DTS mi v MKV suboroch nefunguje. Dokonca som skusal nejake DVD s DTS zvukom a rovnako bez uspechu. Akokeby mi AZBOX nevedel vobec pracovat s DTS zvukom. Pripojene to ma cez HDMI a cez optiku do recievera Onkyo TX-SR605. Ked odpojim optiku tak mi ide vsetko iba v stereo. Reciever prijima zvuk v stereu a nedetekuje ziadny iny typ zvuku. Zase ale AZBOX prevadza zvuk z AC3 na stereo, ci prevedie aj DTS som zatial neskusal, ale v dnesnej dobe domacich kin je downmix na stereo dost nepohodlny.
Ked aktivujem optiku tak mi ide zvuk v pohode a reciever spravne detekuje DolbyDigital aj sprvne detekuje stereo,... len ako nahle pustim nieco s DTS zvukom tak je ticho. No myslim zeby s tym mohli nieco spravit. Staci keby dorobili rovno prechod stremu do HDMI, tak ako to riesi popcorn A110 alebo Western WD HD TV Media player, ktory je postaveny na tom istom chipe ako AZBOX. Proste audio stream poslat do HDMI, ked myslim si ze je to len zalezitostou oprogramovania HW, lebo chip Sigma to urcite vie.
Ked aktivujem optiku tak mi ide zvuk v pohode a reciever spravne detekuje DolbyDigital aj sprvne detekuje stereo,... len ako nahle pustim nieco s DTS zvukom tak je ticho. No myslim zeby s tym mohli nieco spravit. Staci keby dorobili rovno prechod stremu do HDMI, tak ako to riesi popcorn A110 alebo Western WD HD TV Media player, ktory je postaveny na tom istom chipe ako AZBOX. Proste audio stream poslat do HDMI, ked myslim si ze je to len zalezitostou oprogramovania HW, lebo chip Sigma to urcite vie.
AZBOX HD Elite, parabola Gibertini 90cm, okuliare na 3xLNB Invacom 0,3dB, DiSEq 4xLNB EMP Centauri, druzice 19,2 - 23,5 - 13,0., Pristup k UPC, SKYLINK, CSLINk. Reciever Onkyo TX-SR605.
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Podla vyrobcu je to zalezitost licencie pre DTS - na ktorej sa momentalne pracuje. Takze tu asi darmo spekulujeme.
- old_tux
- Nováček

Nešla by tak knihovna DTS pro azbox zkompilovat? Zdrojaky v linuxu existují. Tím pádem by se to vývojářů netýkalo a nějaké licence na DTS by jim mohli být ukradené.grantec píše:Podla vyrobcu je to zalezitost licencie pre DTS - na ktorej sa momentalne pracuje. Takze tu asi darmo spekulujeme.
Azbox HD Premium, Hauppauge WinTV-HVR-4000 (dvbs-2,dvb-t,analog,radio), VDR 1.7.16 (Debian sid), Samsung LE46A786 (smart LED), Harman Kardon AVR 355, JBL ES 80 set,