Nahrávání
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- Primo
- Mírně pokročilý

Re: Nahrávání
To je divne. Nahravani v poslednich versich firmware je bez problemu. Kdyz nahravas a zaroven se divas na to co nahravas, vidis rozkodovany obraz? Jeste na co nahravas a jak to mas sformatovane?
Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
-
jaba
- Nováček

Formát je proveden přímo v sat. FW 0.9.2238. Je fakt divní že FTA nahrává. Na všechni kodováne programy se můžu dívat, ale prostě nahrána černá obrazovka.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Skús nainštalovať aj OpenXCAS2

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
A reštartol si prijímač a mgcamd ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
paklizzani
- Nováček

Když mi minulý týden přišel AZBOX s 0.9.2163 tak jsem zkoušel nahrávat...po přehrátí neustále jen tma....potom jsem neustále nastavoval výstup přes hdmi (rozlišení, format)a potom mi to začalo fungovat ...sice nevím co bylo špatně a teď mi to funguje....
AzBox Elite, Samsung LE 40A536, A-DATA CH91-250GB
-
mishan
- Nováček

Měl jsem stejný problém, už je snad vyřešeno, odpoledne napíšu postup, momentálně jsem mimo AZBOX. Jen ve zkratce když jsem to řešil co si pamatuju-> Nahrávaný program - stlačit menu nahrávání -> uprostřed ( spíš malinko níže ) je nějaká položka časovač nebo něco takového a na výběr vyskočí 2 položky -> jedna z nich je reset a druhá usb1 tuším a stačí z reset přepnout na usb1(nebo naopak) a nahrává to i z kódovaných.jaba píše:Při nahrávání FTA je vše vpořáku. Při náhrávání kodovaných stanic se nahraje pouze černá obrazovka a už fakt nevím co stím. Používám Mgcam a newcs.
-
ssalp
- Nováček

Mám stejný problém... podařilo se Ti ho nějak vyřešit?jaba píše:Při nahrávání FTA je vše vpořáku. Při náhrávání kodovaných stanic se nahraje pouze černá obrazovka a už fakt nevím co stím. Používám Mgcam a newcs.
-
Benny
- Mírně pokročilý

Pokud se nepletu tak to co pises je ale nastaveni TimeShiftu. Newcs + mgcamd mi nahrava normalne i pri polozce reset. Jak z volnych tak z kodovanych z karty co je v satu i z kodovanych po siti.mishan píše:Měl jsem stejný problém, už je snad vyřešeno, odpoledne napíšu postup, momentálně jsem mimo AZBOX. Jen ve zkratce když jsem to řešil co si pamatuju-> Nahrávaný program - stlačit menu nahrávání -> uprostřed ( spíš malinko níže ) je nějaká položka časovač nebo něco takového a na výběr vyskočí 2 položky -> jedna z nich je reset a druhá usb1 tuším a stačí z reset přepnout na usb1(nebo naopak) a nahrává to i z kódovaných.jaba píše:Při nahrávání FTA je vše vpořáku. Při náhrávání kodovaných stanic se nahraje pouze černá obrazovka a už fakt nevím co stím. Používám Mgcam a newcs.
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC