Banner Time

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
krokodill
Nováček
Nováček

Banner Time

Příspěvek od krokodill »

Jelikož mám tuto mashinku :D teprve pár dní (i s cestou :)) ) chtěl bych se zeptat, jestli je někde možnost nastavit délku zobrazování stanice a doplňkových informací (tzv. Banner Time) při přepínání kanálů. Je tam "továrně" nastavený zbytečně rušivě dlouhý čas, při kterém se musí čekat na dokončení, aby se dala třeba upravit hlasitost.

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Banner Time

Příspěvek od bene1 »

pouzi tlacitka volume pri prepnuti,a netreba cakat kym to zmizne,reaguje to hned..

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
krokodill
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokodill »

Ano, na tato tlačítka to reaguje hned, ale stejně bych byl radši, kdyby byla volba nastavení v různých časech, např. 1s, 3s, 5s. Co jsem měl jiné přijímače, tato volba tam byla. Docela mě to ruší čekat cca 5sec. na to, aby byl obraz čistý ;)

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
whiteman
Nováček
Nováček

Příspěvek od whiteman »

Nastavení času jsem nenašel, ale funguje mi i OK - po přepnutí stikneš OK a banner zmizí. Ale počítám, že v některém z dalších firmware se i tato volba objeví...

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“