Dálkový ovladač LOGITECH a AZBOX

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dálkový ovladač LOGITECH a AZBOX

Příspěvek od jc.jaroslav »

Ta nabídka přes home a cestování v menu AZBOXU je otřesná. Pokud chci pustit film - home - film - USB - sda,... Spustit plugin weather - home plugin - weather. Chtělo by to něco ve stylu - favoritní kanály (stisknout jedno tlačítko, a výběr činností) Chtěl jsem to oblbnout programovatelným ovladačem a nedaří se.
Mám Logitech Harmony 525, ten má malý LCD displej a v něm jde tvořit menu Chtěl jsem si do menu dát např. Plugin Weather, FILMY NA USB, SPUST SCD A POTOM RESTARTUJ MGCAMD, vytvořil jsem sequency pro weather - stikni HOME, 3, šipka dolu, šipka dolu, enter. Nefunguje to - končí to na 3 - plug in, šipku dolu to již neudělá. Je možné, že příkazy jdou rychle za sebou a azbox nestihá? Nebo si pamatuje jen dva příkazy jdoucí za sebou???Testoval jsem to na TV Panasonic a tam si naprogramuji 5 příkazů a TV všechny provede. Má někdo dálkový ovladač, kde jde něco podobného naprogramovat?

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Dálkový ovladač LOGITECH a AZBOX

jc.jaroslav píše:Ta nabídka přes home a cestování v menu AZBOXU je otřesná. Pokud chci pustit film - home - film - USB - sda,... Spustit plugin weather - home plugin - weather. Chtělo by to něco ve stylu - favoritní kanály (stisknout jedno tlačítko, a výběr činností) Chtěl jsem to oblbnout programovatelným ovladačem a nedaří se.
Mám Logitech Harmony 525, ten má malý LCD displej a v něm jde tvořit menu Chtěl jsem si do menu dát např. Plugin Weather, FILMY NA USB, SPUST SCD A POTOM RESTARTUJ MGCAMD, vytvořil jsem sequency pro weather - stikni HOME, 3, šipka dolu, šipka dolu, enter. Nefunguje to - končí to na 3 - plug in, šipku dolu to již neudělá. Je možné, že příkazy jdou rychle za sebou a azbox nestihá? Nebo si pamatuje jen dva příkazy jdoucí za sebou???Testoval jsem to na TV Panasonic a tam si naprogramuji 5 příkazů a TV všechny provede. Má někdo dálkový ovladač, kde jde něco podobného naprogramovat?
Odpovím si sám - nastavím si prodlevu mezi stisknutím tlačítek delší než 2 sec. Ale to potom 10 sec musím ovladač směrovat na AZBOX - čili nepoužitelné. Chtělo by to svižnější AZBOX, nebo aby si pamatoval více příkazů od dálkového ovladače a postupně je vykonával.

obrousek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od obrousek »

jc.jaroslav píše:Ta nabídka přes home a cestování v menu AZBOXU je otřesná.
Harmony525 mam aj ja, ale problem vidim v tom, ze sa mi tam nepodarilo nastavit makro, cize zoznam prikazov za sebou, ale len prikazy z priamej volby dialkoveho ovladaca. To znamena prve. Ak som chcel trebars ze stalcim gombik a dostanem sa do nastavenia kontrastu obrazovky tak sa to neda, lebo pred tym musis stlacit menu/nastavenie audio video/.... Takze asi tak.

DM800
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

obrousek píše:
jc.jaroslav píše:Ta nabídka přes home a cestování v menu AZBOXU je otřesná.
Harmony525 mam aj ja, ale problem vidim v tom, ze sa mi tam nepodarilo nastavit makro, cize zoznam prikazov za sebou, ale len prikazy z priamej volby dialkoveho ovladaca. To znamena prve. Ak som chcel trebars ze stalcim gombik a dostanem sa do nastavenia kontrastu obrazovky tak sa to neda, lebo pred tym musis stlacit menu/nastavenie audio video/.... Takze asi tak.
makra děláš v add Sequency (uživatelská tlačítka, nebo jak se to jmenuje)- pokud záložíš sequency, máš na výběr pro všechny tlačítka kromě přístrojů v aktivitách TV, AZBOX,.. i naprogramované sequence. mně to funguje, jen musím nastavit pro azbox (protože reaguje pomalu) prodlevu mezi odesíláním příkazů (naprogamovaných stisknutí tlačítek) při makru na 2.5 sec a to potom musíš mít ovladač celých 10 sec namířen na AZBOX. U TV to reaguje na makra (sequence) okamžitě - tam je prodleva mezi odesíláním příkazů jen 0.1 sec

panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Já si aspoň trochu pomohl vložením "nesmyslného" povelu př. když chci WWW (zpravidla když mám "TV"): Home + šipka vlevo + "nesmyslná" šipka nahoru + šipka vlevo /// což je vlastně Home + 10 (které bohužel neumí). Nesmyslný povel je něco jako minipauza. Omezení je bohužel v max pěti příkazech pro sekvenci

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“