Kopirovani souboru

Vše kolem HDD a flash disků pro AzBox

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kopirovani souboru

Příspěvek od ltrejbal »

Zkousel jste nekdo kopirovat soubory z externiho disku na interni? Zkusil jsem to pres menu copy a paste a to jde takovou rychlosti, ze mi to pripomnelo kopirovani pres seriovy port :mad:
Existuje jina moznost primo na boxu bez pouziti PC?

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Kopirovani souboru

Příspěvek od libco »

ltrejbal píše:Zkousel jste nekdo kopirovat soubory z externiho disku na interni? Zkusil jsem to pres menu copy a paste a to jde takovou rychlosti, ze mi to pripomnelo kopirovani pres seriovy port :mad:
Existuje jina moznost primo na boxu bez pouziti PC?
Zatiaľ ten box nemám, ale je v ňom predsa linux. Čo tak skúsiť cp /cesta/odkial/súbor /casta/kam v telnete?

ICQ 563 123 279
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

bez pouzitia pc je jedina moznost. napisat si plugin, ktory spustis, zadas co kopirovat odkial kam, a spusti sa to na pozadi.

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

monkus píše:bez pouzitia pc je jedina moznost. napisat si plugin, ktory spustis, zadas co kopirovat odkial kam, a spusti sa to na pozadi.
Viem si živo predstaviť ta zapisovanie odkiaľ kam cez diaľkové. Ďakujem pekne. To by som radšej nekopíroval. :))

ICQ 563 123 279
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

preco rucne cez DO? mozes si spravit plugin, co bude mat GUI. kody su zverejnene, staci maly hack do file manageru ...

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

monkus píše:preco rucne cez DO? mozes si spravit plugin, co bude mat GUI. kody su zverejnene, staci maly hack do file manageru ...
Vidím, že sa ešte musím veľa učiť. :70:

ICQ 563 123 279
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

to kazdy, do dochodku casu dost :-)

whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

me jen neni jasny, proc to nejde normalne pres DO a nabidku boxu? linux prikazama to delaji machri an linux a vylepsuji azbox, ale my lamy to chceme pres DO odkud kam, to jako nikdy nepujde, bo co? nasel jsem ze existuje filemanager kterej se instne do azboxu, to je pro me maximum co jsem schopen udelat, ale ten prikaz je pro me spanelska vesnice :)

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

su dve moznosti:

- ten linuxovy file manager do az hd - midnight commander (pisal som o tom tu: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 104&t=3413)

- alebo som napisal skript, ze sa da kopirovat z usb na interny disk cez DO (http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 160&t=3698) - je to napisane pre premium, da sa upravit aj pre elite (externy disk)

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

whisky píše:me jen neni jasny, proc to nejde normalne pres DO a nabidku boxu? linux prikazama to delaji machri an linux a vylepsuji azbox, ale my lamy to chceme pres DO odkud kam, to jako nikdy nepujde, bo co? nasel jsem ze existuje filemanager kterej se instne do azboxu, to je pro me maximum co jsem schopen udelat, ale ten prikaz je pro me spanelska vesnice :)
Ono to jde z dálkáče ve správci souborů příkazem vyjmout/vložit nebo kopírovat/vložit. Ale po tu dobu je box blokovaný. Pokud chceš při tom dělat něco jiného, tak použij monkusův skript.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Odpovědět

Zpět na „HDD a flash disky pro AzBox“