Mám problém s Editorem programů

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
oski1
Nováček
Nováček

Mám problém s Editorem programů

Příspěvek od oski1 »

http://www.azboxworld.com/index.php?pag ... eadID=6063 na tomto odkazu přesně někdo popisuje problém s AzboxEdit co mám i já. Uměl by někdo poradit? Žádné řešení jsem tam nenašel. Taky se mi tak chová ten editor.

AZBox HD Elite
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Mám problém s Editorem programů

Příspěvek od libco »

oski1 píše:http://www.azboxworld.com/index.php?pag ... eadID=6063 na tomto odkazu přesně někdo popisuje problém s AzboxEdit co mám i já. Uměl by někdo poradit? Žádné řešení jsem tam nenašel. Taky se mi tak chová ten editor.
Skús tie problémy popísať sem česky. Nie každému sa chce chodiť po iných stránkach a prekladať si ich. :70:

ICQ 563 123 279
oski1
Nováček
Nováček

Příspěvek od oski1 »

Skús tie problémy popísať sem česky. Nie každému sa chce chodiť po iných stránkach a prekladať si ich. :70:[/quote]
Prostě zapnu program AzboxEdit načtu si tv stanice do editoru a když vezmu jakoukoli stanici, abych ji přetáhl do vedlejšího sloupce "oblíbených stanic" tak mi přesně vyskočí to okno, jako je na tom odkazu toho fóra. A pak se program sám vypne. Prostě nejdou třídit programi, protože se tam objeví ta error hláška.

AZBox HD Elite
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

oski1 píše: Prostě zapnu program AzboxEdit načtu si tv stanice do editoru a když vezmu jakoukoli stanici, abych ji přetáhl do vedlejšího sloupce "oblíbených stanic" tak mi přesně vyskočí to okno, jako je na tom odkazu toho fóra. A pak se program sám vypne. Prostě nejdou třídit programi, protože se tam objeví ta error hláška.
V downloade som myslím videl 2 programy, skúsil si aj ten druhý?

ICQ 563 123 279
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Pokud je to chyba, kterou myslím ... tak:
musíš nejdřív vytvořit nějakou oblíbenou skupinu a teprve do ní přeházet požadované programy. Myší přejeď na poslední sloupec, klikni pravý tlačítkem vyber ADD a nějak ji pojmenuj
Obrázek

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
oski1
Nováček
Nováček

Příspěvek od oski1 »

to panborat: Tys na to kápnul. Bylo to tím, že jsem si nevytvořil tu oblíbenou skupinu. Dík

AZBox HD Elite
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

oski1 píše:to panborat: Tys na to kápnul. Bylo to tím, že jsem si nevytvořil tu oblíbenou skupinu. Dík
Len tak mimochodom, napíš tú potešujúcu správu na fórum, kde majú taký istý problém. :D

ICQ 563 123 279
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

A preco by mal napisat potesujucu spravu? Editor verzie 0.97b mal po upgrade xp problem . Preto vysla aj zaplata -ale editoru , v redmonte ich to nejak netrapilo.
Nova verzia uz funguje. Mne napriklad editor siel otvorit, ale po nacitani zoznamu programov padol - s popisovanou chybovou hlaskou. Programy som kopiroval cez ftp a fertig. Nova verzia editoru uz funguje aj v XP .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“