Problém s USB flash

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Nekromant
Nováček
Nováček

Re: Problém s USB flash

Příspěvek od Nekromant »

monkus píše:to je tak, ked si uplny nelinuxak kupi linuxovy reciever ....
Když si koupím auto tak tady nevím do podrobností jak funguje.Dokonce je i dost lidí kteří mají počítač a když se jich zeptám tak ani nevědí co tam mají za procesor nebo grafickou kartu.Nemluvě o zdroji nebo základní desce.Prostě nejsem Linuxák no.Čekal jsem že připojím něco co je do toho určené a bude to fungovat...bohužel to tak není.

AZBOX Elite HD,Emme Esse 90,Astra 19.2+23.5,držák na parabolu vlastní výroby asi 20kg
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Naučíš sa...

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Nekromant
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nekromant »

Tak to bude asi flashkou.Kámoš co se zná s tučňákem mi to naformátoval EXT3,přihodil i film a stále nic.Takže A-DATA 2GB radím NEBRAT ( i když takovýhle prďky mrňavý už by snad ani nikdo nekupoval).Teď jenom doufám že se mi tam ten WD MyBook Essential 1TB co mám objednaný rozeběhne.

AZBOX Elite HD,Emme Esse 90,Astra 19.2+23.5,držák na parabolu vlastní výroby asi 20kg
oski1
Nováček
Nováček

Příspěvek od oski1 »

Nekromant píše:Tak to bude asi flashkou.Kámoš co se zná s tučňákem mi to naformátoval EXT3,přihodil i film a stále nic.Takže A-DATA 2GB radím NEBRAT ( i když takovýhle prďky mrňavý už by snad ani nikdo nekupoval).Teď jenom doufám že se mi tam ten WD MyBook Essential 1TB co mám objednaný rozeběhne.
WD MyBook funguje s Azboxem dobřem. Sám vlastním tento HDD (500GB) a funguje zatím vše co jsem zkoušel.

AZBox HD Elite
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“