co vsechno jde naladit na Astru

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: co vsechno jde naladit na Astru

Příspěvek od dempsey »

libco píše:@ dempsey, ty asi nemôžeš opraviť názov vlákna, je tak?
co vsechno jde nalasit na Astru
opravené

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
dkor
Nováček
Nováček

Příspěvek od dkor »

KD home tedy funguje, ale u programu Filmbox HD, HBO, CSFilm a History Chanel mi to pise zakodovano (uz druhy den). Je to od te doby, co jsem prehral ty soubory.

Panasonic TH-42 PX80E, AzBox premium s WD 80GB interní, fw 0.9.4890, katra Skylink, Astra 19,2 E a 23,5 E
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

dkor píše:KD home tedy funguje, ale u programu Filmbox HD, HBO, CSFilm a History Chanel mi to pise zakodovano (uz druhy den). Je to od te doby, co jsem prehral ty soubory.
FILMBOX HD a HISTORY channel idu ale HBO a CSFilm nie. Tak HBO si musis zaplatit.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

dkor píše:KD home tedy funguje, ale u programu Filmbox HD, HBO, CSFilm a History Chanel mi to pise zakodovano (uz druhy den). Je to od te doby, co jsem prehral ty soubory.
Včera večer som si do novučkého premium-a dal toto a ide všetko. :D Ale je to pre motor (usals).

ICQ 563 123 279
dkor
Nováček
Nováček

Příspěvek od dkor »

Ty programy mi prestali jit potom co jsem prehral ty soubory (SoftCam.key, autoroll, priority list a ignore list) odkodovani KD home. Jinak by meli jit. Mam kartu Skylink asi 3 tydny a balicek je na dva mesice.

Panasonic TH-42 PX80E, AzBox premium s WD 80GB interní, fw 0.9.4890, katra Skylink, Astra 19,2 E a 23,5 E
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

dkor píše:Ty programy mi prestali jit potom co jsem prehral ty soubory (SoftCam.key, autoroll, priority list a ignore list) odkodovani KD home. Jinak by meli jit. Mam kartu Skylink asi 3 tydny a balicek je na dva mesice.
Tie pôvodné nemáš? Nájdi si ich.
Myslel som si že máš problém so settingom.
Mne ide aj kdhome, ale podľa všetkého so sharingu, toto ešte fakt neviem, neriešil som to zatiaľ, je toho veľa na zhruba 20 hodín používania boxu. :96:

ICQ 563 123 279
dkor
Nováček
Nováček

Příspěvek od dkor »

libco píše:
dkor píše:Ty programy mi prestali jit potom co jsem prehral ty soubory (SoftCam.key, autoroll, priority list a ignore list) odkodovani KD home. Jinak by meli jit. Mam kartu Skylink asi 3 tydny a balicek je na dva mesice.
Tie pôvodné nemáš? Nájdi si ich.
Myslel som si že máš problém so settingom.
Mne ide aj kdhome, ale podľa všetkého so sharingu, toto ešte fakt neviem, neriešil som to zatiaľ, je toho veľa na zhruba 20 hodín používania boxu. :96:
Bohuzel jsem si zalohu neudelal. Muzes mi poslat tvoje soubory SoftCam.key, autoroll, priority list a ignore list?

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

V skusobnej 20 dnovej lehote isli vsetky programy, vratane HBO. Po aktivovani a povoleni zapisov na kartu uz HBO a CSFilm nejdu. KD Home ide bez problemov.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

dkor píše: Bohuzel jsem si zalohu neudelal. Muzes mi poslat tvoje soubory SoftCam.key, autoroll, priority list a ignore list?
Ja emu vôbec nepoužívam, ale ako vidíš paleaaro to má, tak ti určite poradí. :89:

ICQ 563 123 279
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

Ahoj.Měl jsem podle tohoto návodu nainstalovaný MGCAMD a KD Home mi krásně šlo.Bohužel jenom do okamžiku než jsem koupil kartu Skylink.Ať mám multicas zapnutý,vypnutý,restartuju mgcamd,SoftCam prostě se to nerozběhne.A já už si na MotorsTV zvyknul.Co mám udělat aby mi šla karta a současně i KD Home?

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

mccase69 píše:Ahoj.Měl jsem podle tohoto návodu nainstalovaný MGCAMD a KD Home mi krásně šlo.Bohužel jenom do okamžiku než jsem koupil kartu Skylink.Ať mám multicas zapnutý,vypnutý,restartuju mgcamd,SoftCam prostě se to nerozběhne.A já už si na MotorsTV zvyknul.Co mám udělat aby mi šla karta a současně i KD Home?
Multicas vypnout, Newcs+Mgcamd zapnout.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

No vždyť to dělám.Prve se mi dokonce povedlo dostat box do takový situace že mi to i u programů na kartě které včera šly psalo ZABLOKOVÁNO.Naštěstí restart to vyřešil.
Ještě mně napadlo-nemá to co dělat s tím že ta karta Skylink není ještě aktivovaná?Ale to asi nemá souvislost že?Mám jí od včerejška tak je ještě 19 dní čas

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“