ccam problem s nahravanim
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
bzo
- Nováček

ccam problem s nahravanim
tak uz mi ide na azboxe elite takmer vsetko,,aj zdielanie cez cccam,uz nemrzne ale ked dam nahravanie zamrzne do 5sekund .....preco? ftp mi nahrava normalne,aj ked dam skylink kartu nahrava v pohode.............toto ked pojde tak uz budem s azboxom maximalne spokojny,,,skusal som vsetky fw
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: ccam problem s nahravanim
Může prosím někdo krátce vysvětlit jaká je výhoda toho Cccamu? Newcs+Mgcamd přece funguje naprosto spolehlivě.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vacsina stabilnych ale obcas aj platenych serverov bezi pod cccam protokolom.
Vlastne- napriklad stabilny server na SKY UK pod newcamdom ani nepoznam, maximalne tak kratkodobe testy.
Vlastne- napriklad stabilny server na SKY UK pod newcamdom ani nepoznam, maximalne tak kratkodobe testy.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Díky grantec. 
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
bzo
- Nováček

- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
neviem aku verziu CCcamu tam mas. za posledne dva dni ich vyslo tolko (aj ked maju rovnaky nazov) ze najlepsie riesenie vidim v pouziti tohto linku
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 763#p23763
Tam budes mat vzdy najaktualnejsiu verziu.
Tam budes mat vzdy najaktualnejsiu verziu.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
bzo
- Nováček

-
005jon
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 207 poděkování
-
bzo
- Nováček

nie
ked zapnem nahravanie tak do 5sekund zamrzne,,,,ked to necham tak a prepnem na iny kanal na jednom TP a vratim sa naspet tak nahravam,,,,,,,,,,ale keby som neprepol ostane zamrznute///hlaska je tam ze zakodovane........
takze ukazuje to ze nahrava ,ja nieco zapise/nazov,,,,,,ale spustit sa to neda,,neni tam ani minuta nahrana
ked zapnem nahravanie tak do 5sekund zamrzne,,,,ked to necham tak a prepnem na iny kanal na jednom TP a vratim sa naspet tak nahravam,,,,,,,,,,ale keby som neprepol ostane zamrznute///hlaska je tam ze zakodovane........
takze ukazuje to ze nahrava ,ja nieco zapise/nazov,,,,,,ale spustit sa to neda,,neni tam ani minuta nahrana
-
miresku
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
toto iste robi aj mne po najnovsej instalacii od Libca,akurat ze nezamrzne do 5 minut,ale nahra len subor,ktory sam nevie prehrat. Skusal som to na Filmbox HD nahravanie cez EPG,popritom bezal prenos suborov /8GB/ na novy interny HDD. Mozno som ho trosku pridrel,ked som mu dal robit naraz tolko veci. Skusam teraz nahravat na Nova. Uvidime co povie po nahrati. Rano dam vediet ako to dopadlo
AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
- libco
- Mírně pokročilý

Nenahralo nič ani mne a ten cccam_module myslím nahrával.miresku píše:toto iste robi aj mne po najnovsej instalacii od Libca,akurat ze nezamrzne do 5 minut,ale nahra len subor,ktory sam nevie prehrat. Skusal som to na Filmbox HD nahravanie cez EPG,popritom bezal prenos suborov /8GB/ na novy interny HDD. Mozno som ho trosku pridrel,ked som mu dal robit naraz tolko veci. Skusam teraz nahravat na Nova. Uvidime co povie po nahrati. Rano dam vediet ako to dopadlo
ICQ 563 123 279
-
miresku
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nenahralo nic,po manualnom vypnuti nahravania napisalo kodovane,prepnutie kanalu pomohlo,odkodovalo,idem este pozriet cez TC a stiahnut nahravku do pc,co to spravi
edit: skontrolovane,jeden subor mal 5,3MB a druhy 5,1MB
nejde to cez cccam
idem vyskusat na dvb-t,tam by to malo ist,dufam
box zamrzol,bol nutny restart,nedalo sa ani vypnut nahravanie,ani prepnut na iny kanal. Po reboote nebolo nic v nahranych programoch
edit: skontrolovane,jeden subor mal 5,3MB a druhy 5,1MB
nejde to cez cccam
idem vyskusat na dvb-t,tam by to malo ist,dufam
box zamrzol,bol nutny restart,nedalo sa ani vypnut nahravanie,ani prepnut na iny kanal. Po reboote nebolo nic v nahranych programoch
AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
-
bzo
- Nováček

- libco
- Mírně pokročilý

CCcam 2.0.4
Nový - starší Cccam upravený pre azbox hd.
Kto máte možnosť, testnite a dajte sem výsledky. Ide mi hlavne o problémy z verzie 2.1.1.
BTW, celkom by ma zaujímalo aké úpravy v tej binárke robia. Zdá sa mi že ide len o úpravu aby binárka po spustení čítala Cccam.cfg z cesty /EMU/OpenXCAS/lib.
Ale môžem sa mýliť.
BTW, celkom by ma zaujímalo aké úpravy v tej binárke robia. Zdá sa mi že ide len o úpravu aby binárka po spustení čítala Cccam.cfg z cesty /EMU/OpenXCAS/lib.
Ale môžem sa mýliť.
ICQ 563 123 279
- libco
- Mírně pokročilý

Žiadosť na moderátorov.
Bolo by možné vytvoriť jedno vlákno napr. s názvom "CCcam - diskusia" a presunúť tam veškerú diskusiu k tomuto zaujímavému pluginu aby to bolo pokope?
Samozrejme, že tento príspevok vymazať.
Samozrejme, že tento príspevok vymazať.
ICQ 563 123 279