Problemy s kartou Skylink
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
palco
- Nováček

Problemy s kartou Skylink
Prosim o radu - nejde mi karta skylink ve ctecce (bila-0D03) a uz jsem zkousel vsechny varianty....
- z pluginu mam nainstalovany multicas, newcs a mgcamd - vsechny aktivovany
- ve slozce EMU/OpenXCAS/mgcamd jsem zeditoval pouze kvuli sdileni newcamd.list a od te doby karta nefunguje - pokud nahraji puvodni mgcamd, tak karta funguje....
- podminkou je, aby fungovala emulace (KD Home, Digi a zaroven sdileni)
v cem delam chybu? poradi nekdo? diky
- z pluginu mam nainstalovany multicas, newcs a mgcamd - vsechny aktivovany
- ve slozce EMU/OpenXCAS/mgcamd jsem zeditoval pouze kvuli sdileni newcamd.list a od te doby karta nefunguje - pokud nahraji puvodni mgcamd, tak karta funguje....
-
miresku
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problemy s kartou Skylink
v tejto kombinacii pluginov ti to nepojde. Bud pouzi len multicas,alebo len mgcamd+newcs.
Aby ti islo KD,tak pozi pluginy mgcamd+newcs,do EMU/OpenXcas/mgcamd dopln tieto subory od grantec-a viewtopic.php?f=159&t=3031
Aby ti islo KD,tak pozi pluginy mgcamd+newcs,do EMU/OpenXcas/mgcamd dopln tieto subory od grantec-a viewtopic.php?f=159&t=3031
AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
-
palco
- Nováček

jak je ale mozny,ze kdyz tam nahraju originalni mgcamd (nezeditovany) tak to jde?miresku píše:v tejto kombinacii pluginov ti to nepojde. Bud pouzi len multicas,alebo len mgcamd+newcs.
-
palco
- Nováček

jeste jeden dotaz - kdyz vymazu multicas a necham jen mgcamd a newcs jde nejak nastavit, aby karta ve ctecce fungovala?
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
V tom configu jak jsi zapisoval sdílení, tak tam musíš nechat řádek na vnitřní smyčku na adresu 127.0.0.1.palco píše:jeste jeden dotaz - kdyz vymazu multicas a necham jen mgcamd a newcs jde nejak nastavit, aby karta ve ctecce fungovala?
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
mccase69
- Nováček

Já tam mám multiCAS zakázaný a mgcamd+newcs povolený a funguje to.Pokud multiCAS odinstaluju tak se mi tam po nějaké době sám od sebe objeví.palco píše:jeste jeden dotaz - kdyz vymazu multicas a necham jen mgcamd a newcs jde nejak nastavit, aby karta ve ctecce fungovala?
AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
-
palco
- Nováček

aha...a mohl bys mi nejak po lopate tady napsat,jak by to melo vypadat??? ten newcamd list?visper píše:V tom configu jak jsi zapisoval sdílení, tak tam musíš nechat řádek na vnitřní smyčku na adresu 127.0.0.1.palco píše:jeste jeden dotaz - kdyz vymazu multicas a necham jen mgcamd a newcs jde nejak nastavit, aby karta ve ctecce fungovala?
-
miresku
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
malo by to vyzerat asi takto:
Kód: Vybrat vše
CWS = 127.0.0.1 20000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan local
CWS_INCOMING_PORT = 12000AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
-
palco
- Nováček

tak to potom nevim, protoze presne takhle to mam...a pod tim mam pridany veci na sdileni....vypada to takhle:miresku píše:malo by to vyzerat asi takto:Kód: Vybrat vše
CWS = 127.0.0.1 20000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan local CWS_INCOMING_PORT = 12000
CWS = 127.0.0.1 20000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan local
CWS = 88.16.2.111 20001 bla bla 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan local
CWS = 88.16.2.111 20002 bla bla 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan local
CWS_INCOMING_PORT = 12000
nebo je nekde chyba?
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pouzi len mgcamd a newcs. V Home 3- OpenXcas budce zoznam vypadat asi takto - podstatne su horne dve polozky!palco píše: - ve slozce EMU/OpenXCAS/mgcamd jsem zeditoval pouze kvuli sdileni newcamd.list a od te doby karta nefunguje - pokud nahraji puvodni mgcamd, tak karta funguje....
mgcamd
newcs
#MultiCAS
#SCD
Subor newcamd.list musis editovat bud pspadom, alebo v najhorsom pripade Wordpadom (ten je sucastou windows). Konfiguracne subory pre linux nikdy needituj Notepadom vo windows- neukoncuje korektne riadky a na ich koniec pridava nezmyselne znaky, ktore zmiatnu linux aplikaciu. Preto to nejde.
Pre spravnu funkciu magcamd a dekodovanie KD home, je potrebne pouzit tieto subory s keys
Subor priority.list je prednastaveny na uprednostnovanie CAID 0D0F - modra skylink karta. Kedze inu nebudes mat - nemusis ten zaznam menit - nakoniec mgcamd aj tak prejde na 0D03 - tvoju bielu skylink kartu.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
palco
- Nováček

to grantec:grantec píše:Pouzi len mgcamd a newcs. V Home 3- OpenXcas budce zoznam vypadat asi takto - podstatne su horne dve polozky!palco píše: - ve slozce EMU/OpenXCAS/mgcamd jsem zeditoval pouze kvuli sdileni newcamd.list a od te doby karta nefunguje - pokud nahraji puvodni mgcamd, tak karta funguje....
mgcamd
newcs
#MultiCAS
#SCD
Subor newcamd.list musis editovat bud pspadom, alebo v najhorsom pripade Wordpadom (ten je sucastou windows). Konfiguracne subory pre linux nikdy needituj Notepadom vo windows- neukoncuje korektne riadky a na ich koniec pridava nezmyselne znaky, ktore zmiatnu linux aplikaciu. Preto to nejde.
Pre spravnu funkciu magcamd a dekodovanie KD home, je potrebne pouzit tieto subory s keysviewtopic.php?f=159&t=3031 .
Subor priority.list je prednastaveny na uprednostnovanie CAID 0D0F - modra skylink karta. Kedze inu nebudes mat - nemusis ten zaznam menit - nakoniec mgcamd aj tak prejde na 0D03 - tvoju bielu skylink kartu.
Diky za radu - samozrejme,ze vse edituji pspadem a kupodivu se to rozbehlo vsechno ok - takze soucasne nastaveni ma nasledujici:
mgcamd
newcs
MultiCAS
a vsechno jde - jak skylink,tak emulace,tak sdileni
softcam vcetne autorollu stahuji pres SCD a funguje to taky...ale na zkousku zkusim i tve soubory z vyse uvedeneho odkazu
jeste mam jednu otazku - mam jeste moznost sdileni od kamose pres stary dobry radegast - je nejaky zpusob jak ho vyuzit i v mgcamdu a jak bude vypadat nasledny newcamd.list?
diky
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
stary dobry ostravsky radegast radsej na zdielanie cez verejnu siet nepouzivaj. ma az prilis otvoreny protokol. vlastne ani neviem,ci radegast protokol zvladne mgcamd - nikdy som to neskusal ,ale malo by to fungovat- klasicky cez CWS = atd atd
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
palco
- Nováček

tak jsem to odzkousel - vsechny moznosti..a radegast nejde...nebo neco delam spatnepalco píše:taky nevim,jestli to zvladne...zkousel jsem normalne klasiku pres csw....a velky kulovygrantec píše:stary dobry ostravsky radegast radsej na zdielanie cez verejnu siet nepouzivaj. ma az prilis otvoreny protokol. vlastne ani neviem,ci radegast protokol zvladne mgcamd - nikdy som to neskusal ,ale malo by to fungovat- klasicky cez CWS = atd atd