Film HOME

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Film HOME

Příspěvek od panborat »

Já ten externí HDD formátoval na FAT32 abych jej mohl připojit i k PC s Win, ale už jsem četl, že kvůli stabilitě je lepší ext3. Asi to přeformátuju. Prosím ještě o radu jestli funguje:
1) Přes FTP kopírovat soubory z PC na AZBox a HDD s ext3 => předpokládám že ANO, externí HD obsluhuje AZB (...to je asi zbytečná otázka :smile: )
2) Když si externí HDD (s ext3) připojím na můj PC napřímo přes USB, soubory nepřečtu. Půjde je přečíst/přehrát video, když si na PC naistaluju třeba tento program?
http://www.fs-driver.org/
3) Můžeš přímo přehrávat ("on-line") nahrané video na HDD (s ext3) připojeném k AZBoxu a sledovat je na vzdáleném PC dle návodu tady:
viewtopic.php?f=76&t=3455
Pokud je vše ano - není důvod proč si tam ext3 nedat. :115:

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

http://www.fs-driver.org skus testnut, hlavny problem co byval na ext3 pod windowsmi (support 2GB+ suborov) je ako feature, takze vyzera to dobre.

potom napis, ako si otestoval.

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

monkus píše:http://www.fs-driver.org skus testnut, hlavny problem co byval na ext3 pod windowsmi (support 2GB+ suborov) je ako feature, takze vyzera to dobre.

potom napis, ako si otestoval.
Teď jsem to zrovna zkoušel, ale nedařilo se mi to. Disk formátovaný Azboxem a s nahraným filmem to poznalo a napsalo že to je ext3, ale při pokusu s ním pracovat to píše, že se musí naformátovat, tak nevím. Ale teď zkouším toto http://ext2fsd.sourceforge.net/ a zdá se že to bude fungovat už přetahuji soubory na windows disk.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

Nevím zda šlape v pohodě, viděl jsem ho na blueray a tam nebyl vidět trhaný pohyb - asi si přehrávač snímky dopočítával, podobně jako to lze nastavit v přehrávačích na PC. U mě to vypadá, že se do 50hz snímky nedopočítávají, ale jen opakují (to dělá asi TV)
TV je 24Hz ready, tak je jí asi i jedno zda ji to pošlu v Palu, nebo NTSC trhaný pohyb je stejný (nádherná fotka, která se mění jen 24x za sec).
Pokud přehrávám své Full HD video (25p), pouštím ho přes PC a přehrávač VLC (AZ Box nestíhá) - musím také ve VLC zapnout dopočítávání snímků (průměr, blob, nebo linear), jinak to trhá podobně (ale jen 25x za sec).
Jde se někde poptat, zda se můžeme těšit, že AZBOX bude umět inteligentní dopočítávání snímků, podobně jako to mají programy v PC ? :)

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Tak se mi podařilo film stáhnout přes Plugin Torrent AzBox. Je skvělý ... jak plugin, tak ten film!!! Moc díky za tip!! Je to poprvé, co jsem se na svoji plazmu díval z metru a půl a je to parádní zážitek. A svěrákův dubing se mi celkem líbí. Jen jsem nepřišel, kde se dají vypnout titulky. Poradíte? Díky

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

male menu

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

No jo, já měl asi vlčí mlhu :51: Díky

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“