Dakujem za radu,,,,,,,
POMOOOC!!! Neda sa mi zapnut primac
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
riddick999
- Nováček

POMOOOC!!! Neda sa mi zapnut primac
Zdravim vas neviem co sa satalo ale dneska som menil router a nesiel mi net,,,tak som ho vypol vzadu a zapol ale uz sa mi viac nezapol ila skoci booting-checing-loading a ked ho ma zapnut tak mi skoci len ich loko AZBOX na obrazovke a nic viac,,,,,,,som strateny doteraz som nemal ziadny problem neviem co sa stalooooooooooooo z nico nic,,
Dakujem za radu,,,,,,,
Dakujem za radu,,,,,,,
AZBOX HD premium,,HDD WD CAVIAR Green WD10EADS 1TB SATA2 32MB,,Skylink,,LOGITECH-Z5500 THX,,SAMSUNG LE32A756,,satelitny rozvod po celej bytovke
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: POMOOOC!!! Neda sa mi zapnut primac
skus napisat aky router si menil za aky, ako sa pripajas, aky mas model az hd ... ludia tu pisuci nie su vestci
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
riddick999
- Nováček

nazdar,,,menil som airlive WT-2000r za edimax,,,,,,,
AZBOX HD premium,,HDD WD CAVIAR Green WD10EADS 1TB SATA2 32MB,,Skylink,,LOGITECH-Z5500 THX,,SAMSUNG LE32A756,,satelitny rozvod po celej bytovke
-
riddick999
- Nováček

a pripajam sa cez kabel a mam model premium S 1TB diskom
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
dhcp? ostatne veci sa ti chytaju?
ja som mal problem podobny, ked som mal router vypnuty a zapol som az hd, tak mi tiez koncil v tomto stave. ale ked bol router hore, tak to slo. takze imho sa nevie pripojit az hd na router, mozno dhcp ... neviem, ako to mas nastavene, co tam nie je priradovanie ip podla mac adries ....
ja som mal problem podobny, ked som mal router vypnuty a zapol som az hd, tak mi tiez koncil v tomto stave. ale ked bol router hore, tak to slo. takze imho sa nevie pripojit az hd na router, mozno dhcp ... neviem, ako to mas nastavene, co tam nie je priradovanie ip podla mac adries ....
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
riddick999
- Nováček

mam zapnute dhcp,,aj som to mal predtym zapnute,,,ale sranda je ze ked ho aj vypnem kabel z routra tak nic to iste ,,,,,asi sa nacisto pojebal lolllll
-
rada
- Mírně pokročilý

Je totalne rozpadly firmware, je potreba ho flashnout znovu, to je cele
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Staci flash cez USB kluc.
Ak si mal povodny router s maskou 192.168.1.XXX a novy ide s maskou 192.168.0.XXX (alebo opacne- to je uplne jedno) tak sa azbox jednoducho zblaznil . Inak - sprava sa rovnako, ako ked siet nieje vobec- preto ani odpojenie LAN kabla nic nezmeni. Je to rovnake,ako keby si mal napriklad aj filtrovanie MAC .
Sw v azboxe funguje aj vdaka logom. Loguje prevadzku (aj sietove parametre) a na zaklade logov potom startovaci demoni upravuju parametre pri nasledujcom starte. Tato cast asi nieje celkom doriesena, pretoze sa ozaj stava,ze ak sa vyrazne zmenia parametre, demon pri starte ocakava parametre podla predchadzajucich logov a vyrazna zmena sposobi nefunkcnost boxu. Zo zle nastavenej siete neprichadza odozva ,spustanie dalsich procesov sa zablokuje a box skonci na uvodnom screene AZBOX.
Je to chyba v sw. Podobny problem ma aj iny box- ten zas dokaze vyradit vypadnutie antenneho signalu- napriklad aj odpojenie koaxu z tunera, alebo prepnutie na program, ktory zrazu neexistuje napr.provider na starom TP ukoncil vysielanie.
1: Vypnut box vypinacom vzadu
2: Na usb kluc nahrat patch.bin
3: pripojit USB kluc a ptom zapnut box.
4: Z ponuknutych volieb pri starte zvolit najskor format area
5: Po sformatovani vybrat zas moznost USB upgrade
6: Po nahrani fw nastavit ako novy prijimac - teda vsetky parametre , addony atd atd.
Ak si mal povodny router s maskou 192.168.1.XXX a novy ide s maskou 192.168.0.XXX (alebo opacne- to je uplne jedno) tak sa azbox jednoducho zblaznil . Inak - sprava sa rovnako, ako ked siet nieje vobec- preto ani odpojenie LAN kabla nic nezmeni. Je to rovnake,ako keby si mal napriklad aj filtrovanie MAC .
Sw v azboxe funguje aj vdaka logom. Loguje prevadzku (aj sietove parametre) a na zaklade logov potom startovaci demoni upravuju parametre pri nasledujcom starte. Tato cast asi nieje celkom doriesena, pretoze sa ozaj stava,ze ak sa vyrazne zmenia parametre, demon pri starte ocakava parametre podla predchadzajucich logov a vyrazna zmena sposobi nefunkcnost boxu. Zo zle nastavenej siete neprichadza odozva ,spustanie dalsich procesov sa zablokuje a box skonci na uvodnom screene AZBOX.
Je to chyba v sw. Podobny problem ma aj iny box- ten zas dokaze vyradit vypadnutie antenneho signalu- napriklad aj odpojenie koaxu z tunera, alebo prepnutie na program, ktory zrazu neexistuje napr.provider na starom TP ukoncil vysielanie.
1: Vypnut box vypinacom vzadu
2: Na usb kluc nahrat patch.bin
3: pripojit USB kluc a ptom zapnut box.
4: Z ponuknutych volieb pri starte zvolit najskor format area
5: Po sformatovani vybrat zas moznost USB upgrade
6: Po nahrani fw nastavit ako novy prijimac - teda vsetky parametre , addony atd atd.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00