Problém s wifi
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
chrupavka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problém s wifi
Ahoj vsem,
mam problem s wifi. Pouzivam WEP 128bit klic a bohuzel se mi nedari pripojit. Dokonce i kdyz mam nezabezpecenou sit, tak se mi to nedari:(. Pres dratovou sit bez problemu. Firmware mam 0.9.2880TD210P. V infu o fw psali, ze wifi nefunguje a tak jsem se to snazil vyresit pluginem RescueWifi.plugin, ale bohuzel:(
mam problem s wifi. Pouzivam WEP 128bit klic a bohuzel se mi nedari pripojit. Dokonce i kdyz mam nezabezpecenou sit, tak se mi to nedari:(. Pres dratovou sit bez problemu. Firmware mam 0.9.2880TD210P. V infu o fw psali, ze wifi nefunguje a tak jsem se to snazil vyresit pluginem RescueWifi.plugin, ale bohuzel:(
AZbox HD Premium (fw0.9.4487 TD210P), Parabola MAXIMUM E-85 Multifocus,Karta Skylink Standard CZ, satelity: 1.0 Thor, 13 HotBird, 19.3 Astra, 23.3 Astra
- libco
- Mírně pokročilý

Re: Problém s wifi
Musíš použiť ASCII kódovanie.chrupavka píše:Ahoj vsem,
ICQ 563 123 279
-
chrupavka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Mockrat dekuji za radu, uz to jede... 
AZbox HD Premium (fw0.9.4487 TD210P), Parabola MAXIMUM E-85 Multifocus,Karta Skylink Standard CZ, satelity: 1.0 Thor, 13 HotBird, 19.3 Astra, 23.3 Astra
-
chrupavka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak vcerejsi euforii vystridalo zklamani - po vypnuti AZtka mi opet nejde wifi, zkousel jsem znova plug-in Rescue wifi a nic:( 
- libco
- Mírně pokročilý

Keď sa ti to znovu podarí spojazdniť, daj reboot diaľkovým, vypni až potom.chrupavka píše:Tak vcerejsi euforii vystridalo zklamani - po vypnuti AZtka mi opet nejde wifi, zkousel jsem znova plug-in Rescue wifi a nic:(
ICQ 563 123 279
-
chrupavka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zatim s ebohuzel nepodarilo...asi to vypada na reset a tovarni nastaveni:( Da se nejak zalohovat konfigurace?
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
chrupavka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
:lol: to jo...stejne mam pocit, ze jste tu vsichni vizionari :lol: Wifi se zase nejakou haluzi sama rozjela, takze uz zase svisti - vzdycky jak pripojim kabel k netu a pak ho za chvili odpojim, tak se wifi rozjede. Zvlastni.
A ted z jineho soudku - docela dost chodim pri reseni ruznych IT problemu na fora musim rict, ze s tam ochotnym pristupem zdejsich uzivatelu jsem se jeste nesetkal. Kdokoli z nas zacatecniku se muze ptat na sebevetsi ptakovinu, tak i pres to se behem chvile objevi odpoved, ktera primo navede na cil. Ne jak jinde, kde frajersky odkazuji na google a tazatelem opovrhuji. Panove, jen tak dal a aby se tento styl rozsiril i na dalsi fora. Takze dekuji vsem za rady a porady a hlavne za ochotu.
A ted z jineho soudku - docela dost chodim pri reseni ruznych IT problemu na fora musim rict, ze s tam ochotnym pristupem zdejsich uzivatelu jsem se jeste nesetkal. Kdokoli z nas zacatecniku se muze ptat na sebevetsi ptakovinu, tak i pres to se behem chvile objevi odpoved, ktera primo navede na cil. Ne jak jinde, kde frajersky odkazuji na google a tazatelem opovrhuji. Panove, jen tak dal a aby se tento styl rozsiril i na dalsi fora. Takze dekuji vsem za rady a porady a hlavne za ochotu.
-
chrupavka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
aaa...uz zase nejedeme...
Je to fakt divny a nevyzpytatelny s tou wifi...snad to v budoucnu vyresi novy fw. Pres kabel to jede v pohode...asi to vyresim tak, ze koupim acess point a s AZtkem ho propojim UTPckem...a bude po problemu...je to sice investice (nepatrna) navic, ale za ty nervy mi to stoji... 
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
zaujimave je, ze mne azbox ide na wifi hned od zaciatku - a to som uz pomenil image hafo vela. Mam Asus router s olegom , bez zabezpecenia. V jednej verzii fw len na displayi nezobrazoval konekt na siet, ale siet sla.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
chrupavka, ja som si vsetky problemy s wifi vyriesil priblizenim routra k az hd. skus aj ty!
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
chrupavka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
to je dalsi reseni, to me nenapadlo...dnes uz zase pro zmenu jedu. Opravilo se to samo pres nocmonkus píše:chrupavka, ja som si vsetky problemy s wifi vyriesil priblizenim routra k az hd. skus aj ty!
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Ja ked som sa snazil prenasat FILMY cez WIFI tak po nejakom case siet zdochla. Pomohol restart boxu.
Z mojho pohladu a skusenosti prenos velkych suborov cez WIFI nefunguje spolahlivo.
Z mojho pohladu a skusenosti prenos velkych suborov cez WIFI nefunguje spolahlivo.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)