Spolupráce AZ BOX HD se síťovými disky

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
miki1250
Nováček
Nováček

Spolupráce AZ BOX HD se síťovými disky

Příspěvek od miki1250 »

Prosím o info a předem se omlouvám, byl-li již zde tento problém řešen:

Jak pracuje AZ BOX se síťovými disky? Dovede z nich bez problému přehrávat video ve form. DivX a v jiných formátech a také fotografie jpg atp.? Je video ve form. DivX při přehrávání plynulé? Problém s krátkou dobou zobrazování titulků zde již byl zmíněn. Bude toto v budoucích verzích FW opraveno?

Díky.

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolupráce AZ BOX HD se síťovými disky

Příspěvek od monkus »

divx po sieti funguje, fotky tiez (akurat je problem s ich velkostou, ale to sa hadam asap vyriesi)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

miki1250 píše:Prosím o info a předem se omlouvám, byl-li již zde tento problém řešen:

Jak pracuje AZ BOX se síťovými disky? Dovede z nich bez problému přehrávat video ve form. DivX a v jiných formátech a také fotografie jpg atp.? Je video ve form. DivX při přehrávání plynulé? Problém s krátkou dobou zobrazování titulků zde již byl zmíněn. Bude toto v budoucích verzích FW opraveno?

Díky.
DivX jsem nezkoušel (Monkus píše, že funguje), ale na HD obsah rovnou zapomeň. AzBox to po síti prostě nestíhá a je to momentálně problém č.1 který mě osobně trápí.
Co bude nebo nebude opraveno je asi ve hvězdách a pochybuju, že tu na to někdo dokáže odpovědět.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

som odpovedal na konkretnu otazku, bezi divx? ano :-)

ja fungujem (prahravam mkv) z interneho disku. v robote stiahnem, skopcim na 32gb usb stick, ten pichnem do azhd, mojim usbcopy pluginom ho skopcim na interny disk pocas sledovania TV, a je to :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
miki1250
Nováček
Nováček

Příspěvek od miki1250 »

robinek píše:
miki1250 píše:Prosím o info a předem se omlouvám, byl-li již zde tento problém řešen:

Díky.
DivX jsem nezkoušel (Monkus píše, že funguje), ale na HD obsah rovnou zapomeň. AzBox to po síti prostě nestíhá a je to momentálně problém č.1 který mě osobně trápí.
Co bude nebo nebude opraveno je asi ve hvězdách a pochybuju, že tu na to někdo dokáže odpovědět.
Byl by prosím pro Tebe problém zkusit přehrát nějaký DivX ze síťového disku přes AZ BOX a podělit se o výsledek? To jsem si totiž od AZ BOXu sliboval. Nechce se mi vše ze síť. disku znovu přehrávat na interní, či ext. HD u AZ BOXu. A ještě. Pokud AZ BOX po síti nestíhá, k čemu jej na síti využíváš? Fotky doufám stíhá :-) Díky za odpověď.

robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

miki1250 píše:
robinek píše:

Díky.
Byl by prosím pro Tebe problém zkusit přehrát nějaký DivX ze síťového disku přes AZ BOX a podělit se o výsledek? To jsem si totiž od AZ BOXu sliboval. Nechce se mi vše ze síť. disku znovu přehrávat na interní, či ext. HD u AZ BOXu. A ještě. Pokud AZ BOX po síti nestíhá, k čemu jej na síti využíváš? Fotky doufám stíhá :-) Díky za odpověď.
Žádný DivX nemám. Dej link na něco co chceš zkusit a můžu vyzkoušet.
Myslím si ale, že s DivX po síti problém nebude. Přecijen nemá tak vysoký datový tok jako HD obsah. Momentálně Azbox síťově nevyužívám právě kvůli jeho omezení. Mám připojen USB disk a vše tahám z něj. Ale fotky po síti nejsou problém a audio taky pojede.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

divx prehra aj cez wifi zo sietoveho - ak nieje v HD rozliseni , teda s kodekom do verzie 7.1
nevie divx menu ,ale to asi nik nepouziva .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
miki1250
Nováček
Nováček

Příspěvek od miki1250 »

Dík z info. U mne by to jelo po UTP kabelu 100 Mb/s. Je to video plynulé a tedy použitelné ? Dík.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

miki1250 píše:Dík z info. U mne by to jelo po UTP kabelu 100 Mb/s. Je to video plynulé a tedy použitelné ? Dík.
je. u mna cez wifi. avi, mpeg, divx ide ok. Skusil som aj DVD a v pohode. Akurat mov v rozliseni 1080p je nepouzitelne. zasekne sa a nejde dalej.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Tak, já si přetáhl do PC část fimu nahraného z NOVA HD a pustil ho pak v AZ HD po pervné síti a ... vše ok.
Je to .ts soubor s tokem 10,5 mega. Takže takovýto tok to ještě dá. :87: . Pobrobnmí parametry viz. obr.
stream.bmp
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
miki1250
Nováček
Nováček

Příspěvek od miki1250 »

Díky uživatelům vikino a shibal za jejich informace. Šlo mi hlavně o ty DivX, ale i informace o *.ts je zajímavá. Ještě jednou dík.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“