shibal píše:A navíc platí, že.. něco napsat znovu neznamená lépe.
Napsat firmaare pro takovou mašinu asi nebude žádná prča. Já sice o linuxu nevím skoro nic, ale s vývojem velkého softu (pro Win) mám dost velké zkušenosti, děláme něco průběžně už 10 let a je nás na to 10. Postupně to vylepšujeme a aktualizujeme vzhledem v zákonům (apod.), a už těch 10 let na tom zákazníci jedou. První 2 roky to byl záhul, to byli oni fakt betatesteři, teď už to má jen "mouchy", které se třeba znásobí přechoden na novu verzi vývojového prostředí.
Takže celkem vím jak se to dělá. Tak mě ani nepřekvapí, když v jedné verzi něco jede, co pak v další ne. To ještě nemusí znamenat nic tak špatného, i když ... kdyby to nebyla pořád ještě "beta" , tak by to svědčilo o špatné kooridinaci v týmu. To už by nebylo dobré.
Aby to ale nebyla beta az do krachu firmy.... Osobne si zacinam myslet ze na to jejich vyvojovy tym nestaci. Sice se psalo ze byl vymenem sefprogramator ale uz je to nejaky cas a vysledek stale zadny. Kdyby alespon lepe informovali zakazniky co se deje, co je v jakem stadiu a podobne tak si myslim ze by mezi lidmi nezacinala tolik narustat neduvera v tento pristroj a jeho budoucnot.