Diskusia k AzBox Web Interface v1.1
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Diskusia k AzBox Web Interface v1.1

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diskusia k AzBox Web Interface v1.1
ja budem trosku kriticky :-)
mozete sa do mna pustit, ze snaha sa ceni a pod.
look&feel -nezaujimavy
code - miestami amatersky
instalator - user friendly aj pre nie skilled usrov
funkcionalita - tusim nepridala komunite nic nove, nic podstatne
niezeby bol druhy web interface nejaky dokonaly ...
keby bolo viacej casu, vsakze :-(
mozete sa do mna pustit, ze snaha sa ceni a pod.
look&feel -nezaujimavy
code - miestami amatersky
instalator - user friendly aj pre nie skilled usrov
funkcionalita - tusim nepridala komunite nic nove, nic podstatne
niezeby bol druhy web interface nejaky dokonaly ...
keby bolo viacej casu, vsakze :-(
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Mne sa páči pretože funguje :)
Mimochodom ponúka dosť informácií ktoré sa zdieľačom zídu a sú hneď po ruke pri vytváraní prio a ignore listu. Problém ale je že CAID pid a prov info o programe si pamätá len prvý. Ak prepneš kanál a vyvoláš info - ostane tam. Riešiť sa to dá tak že kartu v browseri zavrieš a otvoríš po prehodení kanála znovu
Mimochodom ponúka dosť informácií ktoré sa zdieľačom zídu a sú hneď po ruke pri vytváraní prio a ignore listu. Problém ale je že CAID pid a prov info o programe si pamätá len prvý. Ak prepneš kanál a vyvoláš info - ostane tam. Riešiť sa to dá tak že kartu v browseri zavrieš a otvoríš po prehodení kanála znovu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tento webif kopiruje GUI sw v prijimaci. Je tam pouzite zauzivane standartne rozmiestnenie , take, ktore sa priblizuje standartu Geckov webif ,alebo klasickemu DM webif.
A tusil som,ze budu aj namietky, ked som pozoroval prace na povodnom webif. Ale dodrziava standart - zial aj v codered :)
Data cerpa z adresara /tmp/ v prijimaci a zislo by sa pridat asi aj funkciu refresh - aspon pri prepinani
A tusil som,ze budu aj namietky, ked som pozoroval prace na povodnom webif. Ale dodrziava standart - zial aj v codered :)
Data cerpa z adresara /tmp/ v prijimaci a zislo by sa pridat asi aj funkciu refresh - aspon pri prepinani
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Mě to funguje jaksi napůl. Ovládat to jde, dělá mi to screenshoty programů, ale nevidím OSD. A na co je tam ta flashka? Jestli ji tam mám nebo ne, chová se to stejně a nic na ni nezapisuje. A jak to mám vypnout?
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Bez tej flešky screenshot neurobíš / ak nemáš HDD /

- visper
- Odborník

HDD mám interní, stačí to?dempsey píše:Bez tej flešky screenshot neurobíš / ak nemáš HDD /
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Keď na neho urobíš screenshot s diaľkovým / tlačítko check / tak áno.

-
JardaB
- Nováček

Mam stejny problem, po stisku neceho na DO se to pejde na prazdnou stranku http://192.168.0.12/cgi-bin/getosd, testovano v IE, FF i Opere. Je to chyba v implementaci a nefunguje to nikomu, nebo delam neco spatne?visper píše:Mě to funguje jaksi napůl. Ovládat to jde, dělá mi to screenshoty programů, ale nevidím OSD. ...
- visper
- Odborník

Přesně tak se mi to chová.JardaB píše:Mam stejny problem, po stisku neceho na DO se to pejde na prazdnou stranku http://192.168.0.12/cgi-bin/getosd, testovano v IE, FF i Opere. Je to chyba v implementaci a nefunguje to nikomu, nebo delam neco spatne?visper píše:Mě to funguje jaksi napůl. Ovládat to jde, dělá mi to screenshoty programů, ale nevidím OSD. ...
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Inak OSD v týchto screenoch nie je vidieť - ostáva len čistý obraz - tieto screeny nie sú aj s OSD ako v Dreamoch. OSD uvidíš len samotné bez obrazu po prepnutí s DO vo webrozhraní

- visper
- Odborník

Já právě to OSD nevidím po přepnutí, načte se jen prázdná stránka...
- shibal
- Mazák

Prosím, jakou komponentu windowsů to využívá, já ji asi nemám naistalovanou. Při spuštění toho exáče, mi to zahlásiolo chybějíci mswinsck.ocx, který jsem na netu našel a dal k exáči, ale pak to chce zase richtx32.ocx. Pokud by to takhle chtělo dalších 10 souborů, tak bych se asi picnul. Ví někdo co mám doinstalovat?
Edit: stačilo ještě přidat ten richtx32.ocx, a už jsem dál. Ted test spojení nedopadl dobře, IP adresa je dobrá, ale ten port 23 je nějaký pevný? nebo se dá někde změnit.(Telnet nám v boxu aktivní, zkoušel jsem i pasivní režim, takže je to asi portem)
Edit: stačilo ještě přidat ten richtx32.ocx, a už jsem dál. Ted test spojení nedopadl dobře, IP adresa je dobrá, ale ten port 23 je nějaký pevný? nebo se dá někde změnit.(Telnet nám v boxu aktivní, zkoušel jsem i pasivní režim, takže je to asi portem)
Naposledy upravil(a) shibal dne 09 zář 2009, 17:48, celkem upraveno 1 x.
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
- visper
- Odborník

Já myslím, že ti chybí runtajmy pro Visual Basic. Zkus nainstalovat toto: http://www.studna.cz/2008/vyvoj-softwar ... run60sp5)/shibal píše:Prosím, jakou komponentu windowsů to využívá, já ji asi nemám naistalovanou. Při spuštění toho exáče, mi to zahlásiolo chybějíci mswinsck.ocx, který jsem na netu našel a dal k exáči, ale pak to chce zase richtx32.ocx. Pokud by to takhle chtělo dalších 10 souborů, tak bych se asi picnul. Ví někdo co mám doinstalovat?
Edit: stačilo ještě přidat ten richtx32.ocx, a už jsem dál.
- visper
- Odborník

Ještě vymyslete jak to vypnout. To určitě trochu zatěžuje procesor ne?