Funguje SCD?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

kolčis
Nováček
Nováček

Re: Funguje SCD?

Příspěvek od kolčis »

Tak tohle jaksi nechápu,vždiť SCD funguje snad automaticky a nedá se nijak vypínat.Ne.Já mám taky problém SCD,tak to pěkně fakčilo a teď to nemůžu rozchodit,stále používám raději FW 2371,protože tam to jelo dobře a tady se píše,že na jiné FW jsou i jiné SCD.Tak nevím jestli to mám skusit s tím Autoupdate.Jaký tedy používáte u vyšších FW SCD.Dík za odpověď a páček.PS:mám ještě jeden dotaz ohledně SCD,když ho nahraji podle návodu a pak se vrátím dvakrát exitem na začátek a najedu na SCD,aby se dokončilo stahování,tak před tím mi to na obrazovku vyhodilo nějaké řádky,ale teď se mi nic neobjevuje a je černá obrazovka,pamatuji se,že mi to dělalo aji před tím,ale teď nevím co jsem udělal,abych dokončil to nahrátí SCD a vyhodilo to dokončovací okno...

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Problém s SCD je v tom, že server odkud sa načítají "klíče" je nedostupný, proto se tady někdo zmiňoval o jiné verzi SCD, která by to stahovala odjinud.
Co se týká toho autoudate, tak ten je u pluginu MulitCAS a nemá s SCD nic společného (SCD je doplňkem k pluginům newcs a mgcamd), Chceč-li aby ti jelo AU, tak musíš deaktivovat newcs a mgcamd a aktivovat Multicas - ten je třeba mít ve verzi MultiCAS_v157E-D04_2k90905, který je dostupný zde ve druhém příspěvku: viewtopic.php?f=159&t=3004&start=15
U něj je pak třeba mí to AU zapnuté v nastavní a na Cigi tak 1-2 minuly počkat, až se chytí.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

Díky Shibale za reakci a teď to tedy jede zase jen s Multicasem,tak tak jsem začínal.Nic jiného nepotřebuji.Takže SCD je pasé.....

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

SCD funguje
Asi dva dni nešiel, ale adresa je znovu aktívna a všetko ide ako pred tým

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

Dempsey jak jsem na hoře psal,tak mi nejde dohrát nebo dokončit to SCD,vyhodí mi to jen černou obrazovku.Mám je zvlášť na flashce všechno dělám podle návodu a nic....A funguje SCD na všechny FW???Protože stále radši používám 2371 aby se to nějak nekouslo...PS:Shibale,tak teď jsem to rozjel na ten Mulťák...

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

viewtopic.php?f=163&t=3302&p=20795&hili ... ota#p20795

Stiahni ho do Pluginov - nie do addonov. Mne tam funguje a adresu som nemenil

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
dedecek_
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dedecek_ »

Taky mi funguje v pluginech a nic jsem neměnil

azbox hd premium, E2, Samsung 3,5" 400GB, Xtreng ET9500,Open XTA, samsung le46A756
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“