CA modul

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
denzel80
Nováček
Nováček

CA modul

Příspěvek od denzel80 »

zdravím,
už mi došla trpělivost s MgCamd+NewCS, které mi v lepším případě alespoň jedenkrát za den (spíš 2x - 5x) zamrznou, a tak chci koupit ca modul. Mám Skylink, tak se chci zeptat, zda můžu koupit jakýkoliv Cryptoworks a zda tímto vyřeším svůj problém. Ty nervy mi za ušetřenou tisícovku nestojí. Popř. jestli existuje nějaká stabilnější varianta než mnou požívané řešení. Díky za rady.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: CA modul

Příspěvek od dempsey »

Akýkoľvek nekupuj. Kúp niečo overené. Ja mám vyskúšaný EUROCAM ktorý v AZ HD ide spoľahlivo

Obrázek

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

Skylink jede s Multicasem bez modulu a je to prý stabilnější. Já teda používám tvou konfiguraci a musím říct, že bez vážnějších pozorovatených problémů. FW stále použvám 2372, protože mi vše funguje dobře.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
JardaB
Nováček
Nováček

Příspěvek od JardaB »

Me se to sekalo nekolikrat dene s FW2880 (mgcamd i multicas), s experimentalnim FW3281 musim zaklepat, ale zatim OK (3 dny). IMHO bude problem spis v tom FW, ovladac ctecky nebo tak neco. Moduly pry zdaleka nejdou vsechny, taky budu rad za doporuceni, pokud by se chyba zase zacla projevovat.

mirask
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirask »

denzel80 píše:zdravím,
už mi došla trpělivost s MgCamd+NewCS, které mi v lepším případě alespoň jedenkrát za den (spíš 2x - 5x) zamrznou, a tak chci koupit ca modul. Mám Skylink, tak se chci zeptat, zda můžu koupit jakýkoliv Cryptoworks a zda tímto vyřeším svůj problém. Ty nervy mi za ušetřenou tisícovku nestojí. Popř. jestli existuje nějaká stabilnější varianta než mnou požívané řešení. Díky za rady.
Tak s tímhle jsem ztratil nervy taky,mám 2karty Skylink a UPC ani jedna ve čtečce pořádně nefungovala,pak jsem zakoupil 2moduly jak píše Dempsy a paráda,klídek,šlape to jak víno.Ta čtečka funguje asi jen někomu,jo a taky je třeba dát bacha na nekompaktibilní moduly(můj případ).

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Planujem kupu EUROCAM modulu.
Ak chcem aby SKYLINK isiel v CAM module a zaroven aby KDHOME bol rozkodovany, je nutna uprava priority.list?

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“