Nový firmware

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
bibibo
Nováček
Nováček

Nový firmware

Příspěvek od bibibo »

Nemajú náhodou naši moderátory info, že kedy bude nejaký nový firmware s poriadnými zmenami ? Síce mi box ide s posledným firmware celko slušne ale chcelo by to ten druhý DVB-S2 a multitasking.

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
tesik
Nováček
Nováček

Re: Nový firmware

Příspěvek od tesik »

No ja sem minuly tyden psal na info@azbox.com jak to vypada s vyvojem. Dnes mi prisla odpoved, ze vyvojovy tym usilovne pracuje a ze kazdy mesic jsou 3-4 nove FW. Akorat teda nevim kam je davaj :)) . Ptal jsem na to kde je mozne je stahnout ale to je zatim bez odpovedi.

AZ BOX HD Premium, HDD 2,5" 120GB,19,2+23,5
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

bibibo píše:Nemajú náhodou naši moderátory info, že kedy bude nejaký nový firmware s poriadnými zmenami ? Síce mi box ide s posledným firmware celko slušne ale chcelo by to ten druhý DVB-S2 a multitasking.
A prohlížení fotek a rychlejší síť a bezproblémové přehrávání videa a....

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

jc.jaroslav píše:
bibibo píše:Nemajú náhodou naši moderátory info, že kedy bude nejaký nový firmware s poriadnými zmenami ? Síce mi box ide s posledným firmware celko slušne ale chcelo by to ten druhý DVB-S2 a multitasking.
:87:

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

nechcete naraz nejako vela veci? :-P

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
Mate Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mate »

bibibo píše:
jc.jaroslav píše:
:87:
:87: a internetovy radia :)

19.2 E | 23.5 E | 28.2 E | 1.0 W | AZ Elite (vzdy posledni FW) + Xtreamer eTRAYz 1TB (Samsung F1) | LCD Philips 47PFL7642D/12 | LCD Funai LT7-M32BB
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Vzhledem k tomu, že kromě "nás" to používají i ne-iternetoví lidé , nebo jiní méně PC zdatní, by bylo vhodné aby jely stabilně hlavní věci, proč si uživatelé tento sat pořizují.
Tito lidé pak šíří "špatné" jméno tohoto produktu, což může uškodit nám všem (doufejme že se tak nestane)
Tzn. Opravit problémy(nebo spíš stabilitu) s přechodem po programech v EPG, včetně nahrávání z něj, totéž (stabilita) u newcs, opravit problémy s nahráváním všeobecně, a s přehráváním MKV
(jo a ještě downscaling fotek - i když to mě netíží, to zvládne můj DVD Ferda).
To musí být priorita, ať nový uživatel není nespokojený.
....no prostě, když je u toho manželka nebo děti, tak ať to jede... však dobře víme, kdo má doma poslední slovo.... (včera jsem měl poslední slovo doma já....řekl jsem jí... tak si to kup :96: )

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
JardaB
Nováček
Nováček

Příspěvek od JardaB »

Nejak se nemuzu ubranit dojmu, ze tyhle samozrejme funkce mely byt bez problemu uz davno :28:
Na druhou stranu, rada pripominek co se stale dokola objevuji jsou IMHO jednoduse resitelne veci. Byt to opensource, tak si snad tech par radku upravim sam :87:

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

.... si teda fandíš :106:

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

No, stejně jsem zvědav jestli stihnou finální verzi Firmware dřív než se na trhu objeví něco podobného a funkčního. Pokud ne, tak jim většina prodaných kousků skončí zpátky na skladě - důvodů k reklamaci se totiž najde až až ... no ... držím palce :))

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
JardaB
Nováček
Nováček

Příspěvek od JardaB »

Tak ono to IMHO funkcni je - u FW 3281 mi zatim vadi jen par vyse zminenych detailu, soubory po nahravani a3GB jdou spojit - bud copy x+y+... ale udelal jsem si na to programek, ktery cte a zapisuje bloky 256MB protoze mi rvalo usi, jak disk chrasti ;-) Kazdopadne to obnasi kopii na PC a z5. Dalsi zmenou je to, ze uz se seznam nahranych souboru neuklada do tusim recordlist.dat (nazvem si nejsem jisty, uz jsem ho smazal), tak se to da do slozky recorfile jednoduse nakopirovat a je to videt primo z menu u TV. Multicas se uz neseka jako ve 2880.
Funkce jako browser, youtube (i kdyz to zda se funguje dobre) atp. nepouzivam. Ja zacinam byt docela spokojen. Jen tech par detailu mi pije krev :D

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“