islaremota nejde mi

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

islaremota nejde mi

Příspěvek od tear12 »

Dobrý den potřeboval bych poradit, když zadám v plugins nebo addons adresu www.islaremota.com/azp pčípadně www.islaremota.com/aza (zkoušel jsem i bez www) a dám stahovat z těchto adres tak mi azbox napíše Fail to download plugin.lst případně Fail to download camd nebo tak něco, jinak z adresy azboxworld.com mi to funguje normálně

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: islaremota nejde mi

Příspěvek od vikino »

teraz som skusil obe adresy a funguju OK.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

bohužel ať to zadám jak chci tak mi to stále vyhazuje ty chybné hlášky firmware jsem včera nahrával 3510 a před tím tam byl 3180 a i na něm mi to nešlo nevím co s tím

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Máš vôbec spojenie na net ? Skús či Ti ide youtube. Ak nie choď do nastavenia netu - daj DHCP a klikni úplne dolu na nastavenie. Zrejme Ti špatne načítalo DNS.
Pre zmenu na statickú musíš tiež potvrdiť voľbu dolu kliknutím na Nastavenie

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

dempsey píše:Máš vôbec spojenie na net ? Skús či Ti ide youtube. Ak nie choď do nastavenia netu - daj DHCP a klikni úplne dolu na nastavenie. Zrejme Ti špatne načítalo DNS.
Pre zmenu na statickú musíš tiež potvrdiť voľbu dolu kliknutím na Nastavenie
používám statickou adresu, aha tak je možný že musím zadat jiný dns server, mám nastaven dns server routeru to může asi být tím že?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Daj nastaviť DHCP / tým získaš správne nastavenie / a potom zmeň na statickú - takú akú potrebuješ

Obrázek
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

dempsey píše:Daj nastaviť DHCP / tým získaš správne nastavenie / a potom zmeň na statickú - takú akú potrebuješ
tak jsem to zkoušel, ale můj router má vypnutý dhcp server a je ještě za adsl modemem, zkoušel jsem zadat dns server který byl v routeru, ale žádný úspěch, v síti mám 3 počítače jeden NAS a Azbox, kterej se připojuje přes wifi, může mi někdo poskytnout server dns který má nastavený v azboxu?

už se to chytlo děkuji všem za odpovědi

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

tear12 píše:tak jsem to zkoušel, ale můj router má vypnutý dhcp server a je ještě za adsl modemem, zkoušel jsem zadat dns server který byl v routeru, ale žádný úspěch, v síti mám 3 počítače jeden NAS a Azbox, kterej se připojuje přes wifi, může mi někdo poskytnout server dns který má nastavený v azboxu?

Pre istotu si to nastavenie niekde zapíš - ak by si s tým mal niekedy problém

Obrázek
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

dempsey píše:
tear12 píše:tak jsem to zkoušel, ale můj router má vypnutý dhcp server a je ještě za adsl modemem, zkoušel jsem zadat dns server který byl v routeru, ale žádný úspěch, v síti mám 3 počítače jeden NAS a Azbox, kterej se připojuje přes wifi, může mi někdo poskytnout server dns který má nastavený v azboxu?

Pre istotu si to nastavenie niekde zapíš - ak by si s tým mal niekedy problém
jojo jasné děkuji

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“