FTP v boxu

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: FTP v boxu

Příspěvek od whisky »

nastavil jsem, ip vidim po pripojeni vidim pod souborem ip, pak vidim v okne pod souborem slozku se sipkou "vys" kliknu, probiha pripojovani a skoci to zase na ip, takze zacarovany kruh...ale nepripoji se , sdilene slozky nevid no...notebook je wifi ale to by nemelo vadit

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nemáš Ty náhodou vistu ? Pri XP s tým nebývajú žiadne problémy

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

nemam nemam mam na obou xp

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

v Sietovych nastaveniach azboxu nemas povoleny ftp protokol. tak si ho povol a pojde.
Ak sa pripajas pomocou ftp.
Myslim,ze sa pripajas pomocou samby - vtedy musis ale box vypnut do rezimu standby , inak sa nikde nedostanes.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

ftp mam povoleny...ftp server zapnuto, ale stale se seka jen pri najeti na pozici heslo v nastaveni souboroveho manageru..ono to ani tak neni potreba, prenos s pc do azboxu funguje.

jeff_os
Nováček
Nováček

Příspěvek od jeff_os »

Je zajimave, ze u me nemohu rozchodit to, abych z AZ BOXu (fw 2880) videl sdilene slozky v PC. PC i AZ BOX jsou v domaci siti. V AZ BOXu nastavim IP ciloveho PC. Na tomto PC mam nasdilene slozky. V AZ BOXu jsou zapnuty sluzby. Na AZ BOXu pustim spravce souboru, zvolim IP ciloveho PC a za velmi dlouhou dobu (cca 1min) mi AZ BOX nezobrazi zadne slozky, ac jsou nasdilene. Mohu se pouze vratit k vyberu IP adres cilovych PC. Nevite, kde delam chybu?

Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

A kde v AzBoxuHD nastavujes IP adresu PC? Staci nastavit stejnou Pracovni skupinu domaci site. Potom ve Spravci souboru zvolit Sit, objevi se ti Pracobni skupina, klliknout na ni, objevi se ti Nazev pocitace, kliknout na nej a objevi se ti sdilene disky. Tot vse.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
jeff_os
Nováček
Nováček

Příspěvek od jeff_os »

Ty myslis nastavit v Souborovem systemu AZBOXu pracovni skupinu? Tak tady po vyplneni skupiny mohu sjet sice dolu, pak je tu radek "Server" a tady je napsano MMP a to vymazu, pak je "Ucet" a zde je root, coz vymazu, ale pak sjedu na radek "Heslo" a pak uz mohu jen restartovat AZ BOX - ten se totiz v momente najeti na radek Heslo "sekne" a neda se delat nic jineho, nez restart.

ocino
Nováček
Nováček

Příspěvek od ocino »

Uz to tu bolo : zmen language na eglish a aj to heslo ti pojde upravit bez seknutia

jeff_os
Nováček
Nováček

Příspěvek od jeff_os »

Tak toto jsem na foru nenasel. Zkusim to, diky.

Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Jak jsem psal hore, staci vyplnit stejnou Pracovni skupinu a sdilene disky vidis i bez vyplneneho hesla. Alespon ja ho tam nemam.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Primo píše:Jak jsem psal hore, staci vyplnit stejnou Pracovni skupinu a sdilene disky vidis i bez vyplneneho hesla. Alespon ja ho tam nemam.
Vyplněné být nemusí, ale tu položku musíš nějak přeskočit a to v českém jazyku nejde. English a potom je možno se do češtiny vrátit. I když se mi to jednou po 15 pokusech povedlo i v té češtině. Ale tato debata je v nesprávném tématu, to není ftp ale samba.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Chci se zeptat jak vám funguje kopírování přes ftp zapnuté z Azboxu, dal jsem kopírovat ze sítě 13 GB mkv, azbox zobrazoval normálně průběh, ale při 1 GB se průběh zastavil, ale vypadalo že se kopíruje dál, ale azbox neodpovídal na dálkové ovládání a tak jsem ho vypnul při tom došlo k restartu azboxu a po restartu jsem se díval kolik toho bylo zkopírováno a měl zkopírováno 2,1 GB, tak nevím jestli je to nějakej bug nebo jestli to někomu dělá taky!?

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
miresku
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miresku »

ako mas prepojene pc s boxom? ak je niektore prepojene cez wifi,tak sa prenos po nejakom case stopne. Ked si prepojis kablom,tak ti to pojde v pohode. Mal som podobny problem,notebook som mal pripojeny na router cez wifi a robilo mi toto iste. Ked som ho zapojil na kabel,tak mi to uz nerobi a zvysila sa aj rychlost prenosu

AzBox HD Elite, DM 800HD, DM7000, DM500S, Skylink, CSlink, UPC
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

miresku píše:ako mas prepojene pc s boxom? ak je niektore prepojene cez wifi,tak sa prenos po nejakom case stopne. Ked si prepojis kablom,tak ti to pojde v pohode. Mal som podobny problem,notebook som mal pripojeny na router cez wifi a robilo mi toto iste. Ked som ho zapojil na kabel,tak mi to uz nerobi a zvysila sa aj rychlost prenosu

Aha tak to bude asi tím, azbox mám připojenej přes wifi na router

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“