" Sekání " zvuku satelitních rádií

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Pavelkedar
Nováček
Nováček

" Sekání " zvuku satelitních rádií

Příspěvek od Pavelkedar »

Ahoj všichni, prosím o sdělení, zda má někdo zkušenost s příjmem satel. rádií( Astra + Astra 3A). V momentě, kdy přepnu z TV programů na rádia, po několika sekundách ( 8-12 ) se vždy a na VŠECH rádiových kanálech (čs+něm.) na 1 sec sekne zvuk.Přitom zvuk jak TV kanálů, tak rádiových je stejný ve formátu PCM. Prodejce odmítá uznat reklamaci v záruční době, přitom autorizovaný servis prodejci sdělil, že se jedná o závadu v dostupných SW. Doufám, že tím nemyslí, že mám čekat na to,až se jim to někdy povede dát do pořádku, to není moje starost.Satel. rádia jsou pro mne prioritou. Prosím spěchá,začínám jednat s právníkem. Díky moc

sam noe
Nováček
Nováček

Re: " Sekání " zvuku satelitních rádií

Příspěvek od sam noe »

Přehraj si tam Firmware 0.9.3501 a sekaní radií skončí.

jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Pokud máš AZbox HD, tak se ti zatím bude sekat kde co. Kdyby sis přečetl diskuzi před koupí, tak bys věděl, že kupuješ otevřený systém s mnoha přednostmi, které asi žádný jiný přístroj nemá, ale na druhou stranu s firmware, které je zatím jen v beta verzi, to znamená hodně nedokonalé. Ale, pokud budeme mít štěstí, tak za nějaký čas budeme mít přístroj, který za tu cenu nemá obdoby... A právníkem bych zatím nevyhrožoval, v diskuzi najdeš také návod, jak reklamovat a uspět. Stačí jen trocha času a číst, což jsi bohužel asi před koupí neudělal.... :89:

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Ze spousty firmwarů jen jeden sekal rádia (tuším 2880). Takže tam dej jakýkoliv jiný a ušetříš za právníka :)

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Potvrzuji, 2880 jsem také měl, ale teď je to v pohodě....

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

zvuk na radiach pada vo vsetkych verziach , po cca 20 minutach sa zacne objavovat skreslenie ,az nakoniec spadne celkom audio server. Staci prepnut program a audioserver naskoci.
a druhy raz kupuj u predajcu, ktory ti vie ponuknut relevantne info uz pred kupou . jednoducho serioznejsieho predajcu si vyberaj .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

by som zamkol tuto temu, nech si uzivatel riesi problem so svojim pravnikom. takychto typkov mam rad, neviem, na co vobec chodia na fora. na forach sa ludia snazia spolocnymi silami vyriesit problem, nie hladat dokazy...

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Netreba zamykať. Ak by však užívateľ otravoval s podobnými poznámkami - vylúčime ho

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od vikino »

mne hra radio aj niekolko hodin v kuse a bez problemov. V 2880 to periodicky kazdych 10sec. seklo, ale v inych fw v pohode.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Jasne- tu bol problem s audio pri radiach popisany uz davno. Su radia s bitrate a strukturou streamu, kde to pravidelne s istotou padne a radia, ktore frcia v pohode. Vieme o tom, netajime. Aj na tom sa bude pracovat . Nieje to tak celkom chybou sigmy- keby prevadzkovatelia netlacili do audiostremu dopravne info(co teda nechapem, preco je vsat vysielani) , neboli by problemy. Radsej keby vysielali epg... ale to je od radii "zadara" uz asi vela. :roll:
Klamem - viem preco je tam aj dopravne info - rovnaky stream sa vyuziva aj na distribuciu k terestrialnym vysielacom .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“