Chyba v systému

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Kvido
Nováček
Nováček

Chyba v systému

Příspěvek od Kvido »

Každý den aspoň jednou dojde při přepínání kanálů k hlášce "V systému došlo k chybě. Prosím reboot". Pak se dá jedině provést restart. Je to jen u 0.9.3501? Měl jsem předtím 0.9.2371 a tohle se mi nikdy nestalo. Děje se to taky někomu jinému, nebo mám ruce volšový??? :51:

AZbox HD Premium | Combo T/T2/S/S2 | HDD WDC WD10EADS 1TB | motor HH-100 | soft E2 Spaze 2.2 Quantum
CRYPTOWORKS modul | Karta CsLink CW| Karta Skylink CW
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Chyba v systému

Příspěvek od tear12 »

Kvido píše:Každý den aspoň jednou dojde při přepínání kanálů k hlášce "V systému došlo k chybě. Prosím reboot". Pak se dá jedině provést restart. Je to jen u 0.9.3501? Měl jsem předtím 0.9.2371 a tohle se mi nikdy nestalo. Děje se to taky někomu jinému, nebo mám ruce volšový??? :51:
Mě se to už taky párkrát stalo

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Možno by to chcelo spraviť setting v tomto fw. Ja som to spravil a zatiaľ bez problému.
Inak IPTV som radšej vynechal

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
0ctopus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 0ctopus »

Mne pomohlo takisto prečistenie settingov (komplet vymazať všetko) a inštalovať cez db4all nový channel list.
IP TV robí tiež niekedy divné veci, napr. po reštarte si zvolí náhodnú stanicu (random jukebox = It's Not a Bug, It's a Feature!).
Pri úprave channel listu na boxe cez DO sa mi tiež objavila tá hláška, napr. keď som mazal stanice a podobne... sranda bola, že síce píše že je potrebný reštart ale keď odignoruješ, nič sa nedeje, box funguje ďalej.

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
chorchez

Příspěvek od chorchez »

Vcera se mi to stalo taky po pridani kanalu z 19.2 typu S2/8...

Pomohlo reboot, neprepinat, natazeni settingu do MaZ a odebrani naposledy pridanych kanalu, upload settingu zpet.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“