Pomoc s Plugins

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
dusan.novotny
Nováček
Nováček

Pomoc s Plugins

Příspěvek od dusan.novotny »

Pozdravujem.
Každý deň čítam vaše príspevky, snažím sa podľa nich aj pracovať ale bohužiaľ vyskytla sa mi taká chybička.
Nainštaloval som Opencas a chcel som pridať pluginy ale nejako sa mi nedarí, zmenil som URL aj na azupd aj na islaremota.com/aza aj na azboxworld.com a stále mi hlási že zlyhalo spojenie, neviem v čom je problém keď Opencas vpohode nainštalujem, už som skúšal aj firmware preinštalovať a nič. Čo som zistil bolo to že keď sa vrátim k predchádzajúcej verzií tak tam to bezproblémov šlape... Prosím o radu....

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s Plugins

Příspěvek od dempsey »

Po nainštalovaní OpenXCAS treba spraviť reštart boxu. Až potom to nainštaluje addony

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
dusan.novotny
Nováček
Nováček

Příspěvek od dusan.novotny »

urobil som niekoľko reštartov aj tovarka aj opätovné nainštalovanie firmwaru a ani ťuk, ale už sa mi niečo podarilo, najprv som hodil opencas2 potom opencas pomocou opencas2 som nainštaloval všetky potrebné pluginy, následne odstránil opencas2, nastavil v opnecas priority a frčí to, ale vyskytol sa ďalší problém a to je že nemôžem nijak naladiť Astru HD Demo skúšam všetko možné ale beznádejne...

sta03
Nováček
Nováček

Příspěvek od sta03 »

Jestli jde o AstraHD Demo na družici Astra 23E (pozice), tak tam bylo nedávno ukončeno vysílání. Jde to ještě pořád naladit na Astra 19E. Nebo se dá na Astra 23E koukat na HD promo YES Italia, parametry: frekvence 11,778 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2/QPSK, service ID 7550, video PID 256 (MPEG-4/HD), audio PID 8003.

LG 50PG6000, sat. AZBox HD Elite, fw. 4890 + motor SG2100, Skylink, Philips DSX6010
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

dusan.novotny píše:urobil som niekoľko reštartov aj tovarka aj opätovné nainštalovanie firmwaru a ani ťuk, ale už sa mi niečo podarilo, najprv som hodil opencas2 potom opencas pomocou opencas2 som nainštaloval všetky potrebné pluginy, následne odstránil opencas2, nastavil v opnecas priority a frčí to, ale vyskytol sa ďalší problém a to je že nemôžem nijak naladiť Astru HD Demo skúšam všetko možné ale beznádejne...
Tak tam pošli urobený setting
viewtopic.php?f=84&t=3956&p=28030#p28030

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“