nevim si rady

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

lajur
Nováček
Nováček

nevim si rady

Příspěvek od lajur »

potrebuji pomoc.koupil jsem novy prijmac pred tydnem.za ten tyden se mne nepodarilo zprovoznit kartu skylink
a ani Digi.pomuze mne nekdo nejakym jednoduchym navodem.uz jsem ztoho hotovej a bezradnej.myslel jsem ze to bude jednodusi.ty navody co jsem nasel tady na foru mne nejak nejdou.PROSIM POMUZETE?

clasicrock Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: nevim si rady

Příspěvek od clasicrock »

stahni si multicas v menu prijmace,pujde ti skylink i digi

Od 28.2E do 0.8W
Vu+Solo2-OpenPli4-HD Glass16+GSU,DM800HD-sim2.01-OpenPli4.0,DM 500 clon-Gp4.7,Ariva 202E Hd
Gibertiny 85AL Motor SG-2100
Přístupové karty Upc 0D97 , SkyLink 0D96
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Předpokládám, že máš novou Skylink kartu a nemáš orig. Cryptoworks čtečku.
Takže - na zproznění Skylinku, budeš potřebovat nasitalovat plugin OpenXcas a něm pak Multicas nebo newcs+mgcamd. V nich pak bude nutné rozchodit zápisy na tu Sky... kartu, jinak ti nepojede i kdyby si měl pluginy jinak OK.
Co se týká digi na ty je dobré mít tytéž pluginy (každé ale mají svá specifika)
Nejdřív je třeba začít s tím skylinkem. takže:
??? máš net, rozchodil jsi ho i s propojením do AZ boxu, máž azbox propojený z PC, jaký máš firmware???

Budeš ale musel zabrat i sám (když už chceš ušetřit litr na orig. Ctryptoworks čtečku) a tomto fóru je toho spousta, tak se snaž.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
lajur
Nováček
Nováček

Příspěvek od lajur »

shibal píše:Předpokládám, že máš novou Skylink kartu a nemáš orig. Cryptoworks čtečku.
Takže - na zproznění Skylinku, budeš potřebovat nasitalovat plugin OpenXcas a něm pak Multicas nebo newcs+mgcamd. V nich pak bude nutné rozchodit zápisy na tu Sky... kartu, jinak ti nepojede i kdyby si měl pluginy jinak OK.
Co se týká digi na ty je dobré mít tytéž pluginy (každé ale mají svá specifika)
Nejdřív je třeba začít s tím skylinkem. takže:
??? máš net, rozchodil jsi ho i s propojením do AZ boxu, máž azbox propojený z PC, jaký máš firmware???

Budeš ale musel zabrat i sám (když už chceš ušetřit litr na orig. Ctryptoworks čtečku) a tomto fóru je toho spousta, tak se snaž.

firmware mam0.9.2371 TD210S
Multicas mam ale na flesce
azbox mam propojeny s PC,ale neumim to primo stahovat

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

viewtopic.php?f=76&t=3274

Prečítaj si pár strán dopredu a potom sa vráť späť. To čo už máš vynechaj.
Fw si môžeš nechať aj ten čo máš

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
lajur
Nováček
Nováček

Příspěvek od lajur »

dempsey píše:viewtopic.php?f=76&t=3274

Prečítaj si pár strán dopredu a potom sa vráť späť. To čo už máš vynechaj.
Fw si môžeš nechať aj ten čo máš

nevim jak mam rozchodit zapisy na skylink.
a jak mam prevadet pluginy z ftp do tmp? a nebo jak se to dela online?

to teba musite mít se mne radost?ze?ale pro mne je to slozite

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Rádi ti pomůžem, ale asi to bude na dlouho. Nebylo by lepší aby ti ten začátek někdo ukázal? Třeba ten kdo ti to prodal?
Pokud to chceš zvládnout sám, tak první otázka: máš to připojené na internet? Spojení s PC jak píšeš nestačí.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
lajur
Nováček
Nováček

Příspěvek od lajur »

visper píše:Rádi ti pomůžem, ale asi to bude na dlouho. Nebylo by lepší aby ti ten začátek někdo ukázal? Třeba ten kdo ti to prodal?
Pokud to chceš zvládnout sám, tak první otázka: máš to připojené na internet? Spojení s PC jak píšeš nestačí.

mam to pripojene na internet,propojene s PC to nemam

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Tak jdi do plugins a stáhni si ze serveru azboxworld.com nebo islaremota.com soubor openxcas a do něho potom multicas, newcs a mgcamd.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Pekne cteni o AzBoxu je na prilozenem linku. Tam ziskas zaklady, ovsem musis se poprat s anglictinou. Jinak jak je slibeno s finalni versi ma vyjit Azbook se vsemi potrebnymi informacemi. Zatim musis vyuzivat casto talcitko "Hledej" a pomalu vnikat do taju prijimace. Ver tomu tyden je malo, i tem kdo se orientuji v PC problematice a sitich to muze trvat dele. Jen to nechce spechat a ztracet nadeji. A presne formulovat dotazy na forum. Informace musis skladat jako mozaiku, konkretni polopatickou informaci, kde by bylo vsecno najednou asi nedostanes.
http://uloz.to/2132144/the-alternative- ... -detailed-
Naposledy upravil(a) Primo dne 18 říj 2009, 11:02, celkem upraveno 1 x.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
lajur
Nováček
Nováček

Příspěvek od lajur »

visper píše:Tak jdi do plugins a stáhni si ze serveru azboxworld.com nebo islaremota.com soubor openxcas a do něho potom multicas, newcs a mgcamd.

multicas mam,ale newcs a mgcamd nemam

lajur
Nováček
Nováček

Příspěvek od lajur »

lajur píše:
visper píše:Tak jdi do plugins a stáhni si ze serveru azboxworld.com nebo islaremota.com soubor openxcas a do něho potom multicas, newcs a mgcamd.

multicas mam,ale newcs a mgcamd nemam

uz to mam a co dal???PROSIM

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

newcs a mgcamd jsou součástí openxcas. Otevři openxcas a tam dej "manual instal", uprav si servery na http://azboxworld.com nebo http://islaremota.com/aza a pak z nich stáhli ty pluginy (vlastně to jsou addon-sy). Bacha na verzi newcs , protože 1,67 nepodporuje interní čtečku - ale to už si pohledej "tady" někde jinde - v poslední době se to dost řešilo v jiných vláknech.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
ocino
Nováček
Nováček

Příspěvek od ocino »

Doporučujem prečítať sekciu Mám nový AZ - čo stým je tam všetko polopate napísané . Podľa mňa je to zbytočne založené nové vlákno. Howk

lajur
Nováček
Nováček

Příspěvek od lajur »

ocino píše:Doporučujem prečítať sekciu Mám nový AZ - čo stým je tam všetko polopate napísané . Podľa mňa je to zbytočne založené nové vlákno. Howk

Jak mam rozmnet tady te vete?
budeš potřebovat nasitalovat plugin OpenXcas a něm pak Multicas nebo newcs+mgcamd. V nich pak bude nutné rozchodit zápisy na tu Sky... kartu, jinak ti nepojede i kdyby si měl pluginy.
mam to nainstalovany-ja to tedy mam rozchodit?

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“