Praskání zvuku
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
oski1
- Nováček

Praskání zvuku
Asi týden sleduji, že mi začalo v nepravidelných intervalech praskání zvuku. Dělá to jak satelitní příjem tak i DVB-T. Mám FW 2371 původní co tam byl, když jsem to kupoval. A teď po 3 měsících se to začalo objevovat. A intervaly se neustále zkracují. Myslíte, že by to mohl být důvod k reklamaci? Je mi divné, že to ještě před týdnem nedělalo a byl jsem s tím max. spokojený.
AZBox HD Elite
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Praskání zvuku
Praská to po HDMI nebo i ze scartu? Dělá to jeden kanál nebo oba?
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
oski1
- Nováček

Mám to propojené přes HDMI do LCD TV SONY. Nevím co máš na myslí tím "Dělá to jeden kanál nebo oba?" Dělá to jak u tv stanic v DVB-T tak i u Skylinku, tak i na jiných FTA stanicích na satelitu. Včera jsem ještě udělal továrko a od té doby jsem to nepostřehl. Uvidím jestli to pomohlo.visper píše:Praská to po HDMI nebo i ze scartu? Dělá to jeden kanál nebo oba?
AZBox HD Elite
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Myslel jsem levý a pravý kanál (reproduktor). A vyzkoušej ten scart nebo cinche, ty jdou přes DA převodník. Tím by se dala lokalizovat oblast poruchy pokud je to hardwarem. Držím palce aby nebylo.oski1 píše:Mám to propojené přes HDMI do LCD TV SONY. Nevím co máš na myslí tím "Dělá to jeden kanál nebo oba?" Dělá to jak u tv stanic v DVB-T tak i u Skylinku, tak i na jiných FTA stanicích na satelitu. Včera jsem ještě udělal továrko a od té doby jsem to nepostřehl. Uvidím jestli to pomohlo.visper píše:Praská to po HDMI nebo i ze scartu? Dělá to jeden kanál nebo oba?
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
oski1
- Nováček

Tak zas to nemám zjištění, který kanál to dělá. Ono je to tak sporadicky, že než se to stane, tak na to i "zapomenu". Zkusím to přes ten scart a pak budu chytřejší. Včera se to stalo asi 3x. Uvidím co dnes po tom továrku.
Jen pro představu o jaký zvuk se jedná. Je to hodně podobné, jako když přijímáte signál na hranici přijímatelnosti a taky ten zvuk jakoby zadrhává. Proto jsem také zkontroloval příjem jestli mi vítr nepohnul parabolou. Když jsem to zkontrolovat a hodnoty byli stejné jako předtím, když to nedělalo, tak my to už přišlo divný.
Jen pro představu o jaký zvuk se jedná. Je to hodně podobné, jako když přijímáte signál na hranici přijímatelnosti a taky ten zvuk jakoby zadrhává. Proto jsem také zkontroloval příjem jestli mi vítr nepohnul parabolou. Když jsem to zkontrolovat a hodnoty byli stejné jako předtím, když to nedělalo, tak my to už přišlo divný.
AZBox HD Elite
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Aj mne sa niekedy stane ze pocujem pri prepnuti lupnutie. Ale fskt len obcas. Predtym to nerobilo.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
dohnal
- Nováček

Mám stejnou závadu, že při přepnutí programu slyším lupnutí. Pozoruji to již delší dobu.
-
Beam
- Mírně pokročilý

myslim ze tohle je opraveny v poslednim fw ne?dohnal píše:Mám stejnou závadu, že při přepnutí programu slyším lupnutí. Pozoruji to již delší dobu.
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Občas sa to ešte stane, ale ten ovládač bude ešte upravený

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované