Jaký HDD ?

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
kury32 Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: Jaký HDD ?

Příspěvek od kury32 »

grantec píše:
RadekV píše:Taky mi ten WD dela problemy pri probouzeni ze standby. Dnes jsem nahodil 1.07.55 verzi Octagonu a tam problem s probouzenim disku neni. Navic tam je navic uz od minule verze MHW EPG, ktere si projde freq. a natahne EPG predvolenych programu. Jen musim pohledat kde se to nacitani konfiguruje.

Radek
reportuj na fortis users - teba tam pocuvaju :96:
ide na octagone - musi ist aj na hdboxe.
A este jedna vec- reakcie DO. Zislo by sa osetrit reakcie na stlacenie tlacitka na DO - hlavne na dlzku. Je prilis citlive .
Ahoj. Tak čtu tady,tady infa o HDBox 9200 PVR. Chci se optat treba na HDD zn WD 1 TB ma svoje napajeni přes zásuvku. Budou mezi sebou komunikovat ?
Pořád se rozhoduji nad tímto sat.příjmačem. Děkuji

edudantfranc
Nováček
Nováček

Příspěvek od edudantfranc »

Používám Seagate Free Agent Xtreeme 1TB 3,5´ HDD s externím napájením.
Připojení přes USB, disk jsem musel rozdělit na menší části (32GB) a naformátovat jako FAT 32, pak pracuje spojehlivě včetně usínaní v režimu Standby.
S připojení přes e-SATA, které bych upřednostnil (volný zadní USB pro Wifi, HDD u TV a audia), zatím laboruji. Disk neusíná a je nepřetržitě v provozu bez ohledu na stav satelitního příjimače. HD boxem naformátovaný HDD Windows při přimém propojení s PC nevidí (snad se najde společný formát HDD, který Bude podporovat jak Windosovské PC, tak HD Box i síťový provoz).

RadekV
Nováček
Nováček

Příspěvek od RadekV »

Co se tyce usinani eSATA, to jsem popsal hned v druhem prispevku tohoto vlakna.

Aliante
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aliante »

Podporuje HD Box 9200 disk Samsung S2 Portable 500GB?

jojosr
Nováček
Nováček

Příspěvek od jojosr »

Mam novy HD box a USB disk LaCie golden edition, 500 MB. Korektne nahrava, akurat po dani HD boxu do stand by sa stale toci a nevypina. Nevie niekto ako to spravit?
Diky.

Xtrend9500, PLI 3.0
Ice69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ice69 »

Aliante píše:Podporuje HD Box 9200 disk Samsung S2 Portable 500GB?
Ano podporuje. Mám tento model a s HD BOXem funguje naprosto bez problémů. Jediné co nefunguje, je automatické vypínání disku po 5 minutách nečinnosti, takže je disk zapnutý po celou dobu, než sám přijímač nevypnete.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

To vypínanie disku predložíme ako požiadavku, ale bolo by dobré dohodnúť nejaké časy. Neviem totiž či je tých 5 minút vhodný čas a tak sa teda trochu rozpíšte aby sme urobili nejaký kompromis

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Ice69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ice69 »

dempsey píše:To vypínanie disku predložíme ako požiadavku, ale bolo by dobré dohodnúť nejaké časy. Neviem totiž či je tých 5 minút vhodný čas a tak sa teda trochu rozpíšte aby sme urobili nejaký kompromis
Nejlepší by bylo, kdyby byla v menu>správce zařízení přímo položka pro nastavení doby automatického vypínání disku. Jinak si myslím, že asi 10 minut by bylo ideálních, ani za těch 5 bych se nezlobil, kdyby to opravdu fungovalo. :)

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

Ice69 píše:
Aliante píše:Podporuje HD Box 9200 disk Samsung S2 Portable 500GB?
Ano podporuje. Mám tento model a s HD BOXem funguje naprosto bez problémů. Jediné co nefunguje, je automatické vypínání disku po 5 minutách nečinnosti, takže je disk zapnutý po celou dobu, než sám přijímač nevypnete.
Předpokládám , že máš vypnutý TimeShift ... ?

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
Ice69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ice69 »

ShaMan píše:Předpokládám , že máš vypnutý TimeShift ... ?
Samozřejmě, mám ho vypnutý a ani ho vůbec nevyužívám. Když mám disk připojený k počítači, tak se sám vypíná, ale u HD BOXu ne.

jojosr
Nováček
Nováček

Příspěvek od jojosr »

5 minut mi pride ako celkom dobra doba. Najlepsie by bolo ako pri DM, pri 5 min. necinnosti sa sam vypne a zapina sa ked treba. U na vypinanie vobec nefunguje, ani ked mam box vypnuty, stale sa toci.

Xtrend9500, PLI 3.0
MartinK. Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od MartinK. »

Prosím vás používá ještě někdo disk 2.5" velikost 500GB jiný než tyto dva a funguje bez problému?

Samsung S2 Portable 500GB
WESTERN DIGITAL 2.5 My Passport Essential 500GB

Prosím napište jaká značka a typ.

Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
MartinK. Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od MartinK. »

Jelikož se mi nepodařilo sehnat disk WESTERN DIGITAL 2.5 My Passport Essential 500GB. Zapůjčili mi disk APACER v prodejně PC k testování a vysledky jsou zatím velmi dobré. Zapíná i vypína dobře uspává se cca do 7 minut. Nahrávál jsem dva programy HD ze skylinku taky vpohodě. Disk si asi nechám cena je dobrá.

TYP: APACER externí HDD 500GB 2.5" AC202 Black
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

maximální spokojenost
mersa
Nováček
Nováček

Příspěvek od mersa »

056152 píše:Jelikož se mi nepodařilo sehnat disk WESTERN DIGITAL 2.5 My Passport Essential 500GB. Zapůjčili mi disk APACER v prodejně PC k testování a vysledky jsou zatím velmi dobré. Zapíná i vypína dobře uspává se cca do 7 minut. Nahrávál jsem dva programy HD ze skylinku taky vpohodě. Disk si asi nechám cena je dobrá.

TYP: APACER externí HDD 500GB 2.5" AC202 Black
Stačí mu napájení jen z jednoho USB?
Co hlučnost tohoto disku?

HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
MartinK. Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od MartinK. »

Hlučnost no podlečeho to posoudít. Podle mě je dost tichý :96:, že pracuje je slyšet do 50 cm z větší vzdálenosti není slyšet . Zapojený je jenom do zadního USB a funguje to i když je u toho takový kabel který ma na jednom konci klasické mini USB a na druhem dva USB, ale všude mi to jede na ten jeden vývod použil jsem i kabel od mobilu a taky to jelo. Jenom při TIMESHIFTU s HD programu se obraz sem tam rosype u SD programu OK, ale to mi dělalo i při použití flashky VOYAGER GT tak nevim co by to ještě chtělo rychlejšího.

Na obrázku je takovy malý test rychlosti přiložím i prográmek po rozbalení se spouští HDBENCH.EXE potom se vybere disk a zmáčkne levé dolní tlačítko. Trvá to cca 2 minuty.

Zajímali by mě výsledky u tohoto disku WESTERN DIGITAL 2.5 My Passport Essential 500GB kdo ho má ať vyzkouší.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

maximální spokojenost
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“