Cccam zdieľanie - rady pre nováčikov

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
dimensionone
Nováček
Nováček

Cccam zdieľanie - rady pre nováčikov

Příspěvek od dimensionone »

Chcel by som poprosiť skúsených, aby ste sa podelili s nami nováčikmi ako sa je možné dostať k adresám na zdieľanie kariet.
Myslím takým, ktoré budú fungovať. V tejto chvíli môžem ponúknuť na zdieľanie kartu CS Link. Tá však asi nie je pre iných zdieľačov zaujímavá, resp. už ju majú v ponuke on iných. Čo je aj normálne, keďže je v obehu už niekoľko rokov.

Víkend som strávil s tým, že som hľadal a kontaktoval rôznych ponúkajúcich na zdieľanie - no zatiaľ bez úspechu. Takíto verejne ponúkajúci zdieľanie, majú v ponuke už hádam všetky použiteľné karty a neviem aká nová karta by pre nich bola zaujímavá, aby mi umožnili prístup k kartám.

Ako ste išli na to vy? Čo radíte urobiť?
Ešte som našiel niekoľko serverov, ktoré ponúkajú platené zdieľania od 20 EUR za mesiac, no týmto veľmi neverím.
Je vôbec dnes možné, zapojiť sa do siete?

xTREND ET9500 | OpenPLI 3.0 |Cccam 2.3.0 | motor SG2100 | Skylink full HD | LNB Single MEGASAT DIAVOLO
hakizu
Nováček
Nováček

Re: Cccam zdieľanie - rady pre nováčikov

Příspěvek od hakizu »

Nuz toto forum nie je o Cardsharingu tak to tu nebudem moc rozmazavat ako a kde... ale velmi s tebou nesuhlasim. Ak si hladal a nikto sa ti neozval tak si hladal asi zle. Druha vec v Cccam protokole je uz kazdy 5 payserver co tiez nie je velka vyhra lebo takito ma tvoju kartu iba nato aby ju posunul dalej a zarobil. Cccam je najznamejsi protokol na zdielanie tak sa ani necudujem. Ak mas problem s Cccam a vzajomnou vymenou kariet tak skus Mbox. Funguje spolahlivo mozem potvrdit, posledna verzia je 06.0010 a onedlho by mala byt vonku nova. Toto vsetko mam odskusane samozrejme v ramci studijnych ucelov a hobby. :D
PS: ak chces poradit a testovat pm mi MSN adressu..

AzBox HD Elite, wavefrotier T90, DM500, Ariva 120C
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“