příliš rychlé mizení titulků

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
denzel80
Nováček
Nováček

příliš rychlé mizení titulků

Příspěvek od denzel80 »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda se dá nějak vyřešit tento problém: externí titulky k divx filmům mizí příliš rychle a je problém je stihnout přečíst. srovnával jsem to s přehráváním v počítači i ve své televizi a rozdíl v délce zobrazení jednotlivých dialogů je opravdu značný. Titulky mizí dříve než jsou vyřčeny v originální zvokové stopě. Zkoušel jsem to na více filmech a výsledek vždy stejný, takže chybou titulků to není. Díky za rady, protože tohle je asi poslední věc, která mě na mém azboxu štve. Jinak už jsem naprosto spokojen.

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: příliš rychlé mizení titulků

Příspěvek od paleaaro »

Pri prehravani filmu vojdi do maleho menu a tam niekde by sa mali dat nastavovat titulky.
Mne to funguje bez problemov, ako v PC tak aj v boxe.
Jedine co som pouzival tak to bola velkost pisma u titulkov ktora sa v boxe da jednoducho menit.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
whiteman
Nováček
Nováček

Příspěvek od whiteman »

Tento problém se táhne už nekolik posledních FW a stále nebyl vyřešen, dělá mi to taky, každyý titulek vydrží zobrazen max. 4 vteřiny, navíc to občas i celý řádek vynechá. Ale probírá se to ve všech fórech, tak je šance, že si toho někdo z vývojářů všimne a opraví.

whiteman
Nováček
Nováček

Příspěvek od whiteman »

Tak po zběžných testech se zdá, že v posledním fw 0.9.3877 je to vyřešeno...

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“