Prehľad pluginov a ich funkcií

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
peterg-77
Nováček
Nováček

Prehľad pluginov a ich funkcií

Příspěvek od peterg-77 »

Mohol by prosím niekto skúsený dať buď odkaz alebo vytvoriť jednoduché info o potrebnosti a funkciách najpoužívanejších pluginov ? Aby noví majitelia bez skúseností boli "nakopnutí" napr., čo je nutné nainštalovať ako minimum na to, aby som rozbehol zakúpenú Skylink kartu, čo ďalšie potrebujem, aby som k tomu pridal Digi-tv, čo potrebujem na automatickú aktualizáciu kľúčov, ktoré ďalšie zaujímavé stanice sa dajú dekódovať emulátormi a ktorými. Asi samostatná kapitola je card sharing, ale na začiatok by napr. mne stačili horeuvedené informácie "v kocke". Vyhľadávanie po diskusiách, kde skúsení užívatelia diskutujú terminológiou, do ktorej treba najprv preniknúť, je dosť problém a dlho trvá, kým človek začne chápať súvislosti (alebo si to aspoň myslí).
Ja som napr. z diskusií vyčítal a potom nainštaloval OPENXCAS + MultiCAS + mgcamd a ide mi aj skylink aj digi. Keď som k tomu dal aj Newcs, tak mi to prestalo chodiť. Potom som pochopil, že newcs je o card sharingu, tak som ho neriešil a zakázal a skylink mi opäť funguje. Celý postup som však len tušil a nemám stále jasno v tom, či postupujem dobre, či sa mi napr. budú aktualizovať kľúče, alebo potrebujem aj SCD a pod.
Budem preto vďačný ( a myslím, že nielen ja ), ak ma niekto nakopne buď dobrým linkom alebo informáciou.

j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Re: Prehľad pluginov a ich funkcií

Příspěvek od j3nda »

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
cevko Slovakia
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cevko »

este ti k tomu dodam, ze na tvoju kartu ti staci openxcas + multicas a to je vsetko.
alternativa je newcs, cita kartu a poskytuje ju aj na share + mgcamd ktory cita ecm z karty a dekoduje programy plus cita kluce pre digi
zjednodusene.
ce/

Xtrend ET9000 CT V4+CCcam,
DM800 Dream Elite BH+CCcam,
AZboxHD Premium Fw E2 a CCcam ,
MultifocusE85
bano2
Nováček
Nováček

Příspěvek od bano2 »

Mám dotaz trochu OT - da se nejak zmenit poradi pluginu v seznamu nainstalovanych? Chtel bych dat ty "uzivatelske" (iradio, weather) na zacatek. Ted jsou serazeny podle poradi jejich instalace.

AZbox Premium, HDD WD 500GB, SKYLINK, 19,2; 23,5; OpenRSI 3.0
hakizu
Nováček
Nováček

Příspěvek od hakizu »

ano vies ich zoradit podla tvojho vyberu. Myslim cervenym na DO.

AzBox HD Elite, wavefrotier T90, DM500, Ariva 120C
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

bano2 píše:Mám dotaz trochu OT - da se nejak zmenit poradi pluginu v seznamu nainstalovanych? Chtel bych dat ty "uzivatelske" (iradio, weather) na zacatek. Ted jsou serazeny podle poradi jejich instalace.
myslim, ze to nejde, budu vzdy v poradi, ako ich nainstalujes.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“