ČT HD a zvuk AC3 (CSlink)

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
kapitan.iglo
Nováček
Nováček

ČT HD a zvuk AC3 (CSlink)

Příspěvek od kapitan.iglo »

Zdravím a rád bych se zeptal na jednu věc. Mám zajímavý problém s ČT HD při přepnutí zvukové stopy na AC3.
Když totiž přepnu zvukovou stopu, tak vše jede, zvuk se neseká, jak tu někdo popisoval, ale zhruba za 30s se mi na obrazovce objeví "zakódováno" a konec. Musím přepnout jinam a když se vrátím zpět na ČT HD, situace se opakuje. Rád bych AC3 používal, protože mám AZBox připojený přes Toslink do zesilovače.
Podobná situace se opakuje na kanálech KD Home, které mají v názvu ** english. Ale tam není problém se zvukem, jen se za chvíli objeví "zakódováno". FW mám 3877 a jedu MultiCAS A08. Díky za odpověď.

AZBox HD Premium Combo, FUBA AL85, multifeed (13E - 28,5E)
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: ČT HD a zvuk AC3 (CSlink)

Příspěvek od VTronik »

kapitan.iglo píše:Zdravím a rád bych se zeptal na jednu věc. Mám zajímavý problém s ČT HD při přepnutí zvukové stopy na AC3.
Když totiž přepnu zvukovou stopu, tak vše jede, zvuk se neseká, jak tu někdo popisoval, ale zhruba za 30s se mi na obrazovce objeví "zakódováno" a konec. Musím přepnout jinam a když se vrátím zpět na ČT HD, situace se opakuje. Rád bych AC3 používal, protože mám AZBox připojený přes Toslink do zesilovače.
Podobná situace se opakuje na kanálech KD Home, které mají v názvu ** english. Ale tam není problém se zvukem, jen se za chvíli objeví "zakódováno". FW mám 3877 a jedu MultiCAS A08. Díky za odpověď.
Tento problém nemám, zvuk mám rovněž přes SPDIF do receiveru a funguje to OK. Chybu bych hledal v Multicasu. Nemáš náhodou spuštěn ještě jiný plugin, který přistupuje na kartu?

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
kapitan.iglo
Nováček
Nováček

Re: ČT HD a zvuk AC3 (CSlink)

Příspěvek od kapitan.iglo »

Koukal jsem na to včera ještě jednou a opravdu je puštěný jen MultiCAS. Pro jistotu jsem dal verzi A10 a světe div se, problém zmizel... Už to frčí i v AC3 bez hlášky zakódováno. Akorát se mi pro změnu nedaří spustit programy z balíku CSLink, které s A08 šly. Ale je jich jenom pár, tak na to mrknu dnes. :)
Ovšem dál nerozumím tomu, proč by neměly jít některý programy z balíku KD Home, ale jsou tam ty samý v německý mutaci, tak to moc neřeším. :D

AZBox HD Premium Combo, FUBA AL85, multifeed (13E - 28,5E)
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“