sharovanie skylink karty v azbox hd pre usb tv kartu v pc
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- dendy77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
sharovanie skylink karty v azbox hd pre usb tv kartu v pc
neviem ci to davam na dobre miesto, ak sa to sem svojou temou nehodi kludne to presunte inam, dik
takze moja otazka je... ako (je to vobec mozne??) by som mohol z PC, kde mam usb sat kartu(*), pouzivat kartu co mam pichnutu v azboxe (kde mam mgcamd+news), samozrejme mam ich spolu zosietovane ... zaklady
toho ako sharovanie su mi teoreticky jasne (viem co a ako nastavit v newcs/mgcamd, aj ked prakticky som to este nerobil), skorej mi ide o tu druhu stranu (PC), ako to poriesit tam..
ak to tu uz bolo niekde riesene sorry, hladal som 20 minut nenasiel som nic ... priebezne skusam aj google ale tak skusam stastie aj takto, mozno to uz niekto riesil...
(*) http://www.xxxxxxxxtovar_detail&product=10766824 (os je vista), mam k tomu origos soft samozrjme + som stiahol nejaky ProgDVB
takze moja otazka je... ako (je to vobec mozne??) by som mohol z PC, kde mam usb sat kartu(*), pouzivat kartu co mam pichnutu v azboxe (kde mam mgcamd+news), samozrejme mam ich spolu zosietovane ... zaklady
toho ako sharovanie su mi teoreticky jasne (viem co a ako nastavit v newcs/mgcamd, aj ked prakticky som to este nerobil), skorej mi ide o tu druhu stranu (PC), ako to poriesit tam..
ak to tu uz bolo niekde riesene sorry, hladal som 20 minut nenasiel som nic ... priebezne skusam aj google ale tak skusam stastie aj takto, mozno to uz niekto riesil...
(*) http://www.xxxxxxxxtovar_detail&product=10766824 (os je vista), mam k tomu origos soft samozrjme + som stiahol nejaky ProgDVB
Naposledy upravil(a) dempsey dne 22 pro 2009, 15:45, celkem upraveno 2 x.
Důvod: bod č.15 http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=109&t=2797&p=17152#p17152
Důvod: bod č.15 http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=109&t=2797&p=17152#p17152
- BextrH
- Mazák

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: sharovanie skylink karty v azbox hd pre usb tv kartu v pc
Pokud jde o sat kartu skystar, použij WinCSC a přes to zdílej ---přijímej kartu.
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
- BextrH
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
Pokud používáš ProgDVD nebo AltDVB. WinCSC vložíš do složky plugins. Po zapnutí prog nebo alt prohlížeče. Na nápisu plugins, určitě ho tam najdeš, aktivuješ WinCSC. Nastavíš v něm jméno heslo IP adresu klíč port CAID. A můžeš vesele zdílet.
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
-
Zakoold
- Nováček

- dendy77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
oki, dik MOC za vsetky tipy, vyskusam....
btw. teraz kukam ze to znefunkcnilo link na tu kartu tak je to karta Lifeview NOT DVB-S TV BOX LV5S (usb karta), zatial som nezistil ci je skystar kompatibilna ale progDVB mi nekodovane stanice prehrava takze asi ok .. zatial ten plugin nejde (nakopcil som ho tam ale v "PLUGINS" nic nemam), este s tym pobadam, kazdopadne zatim dik...
btw. teraz kukam ze to znefunkcnilo link na tu kartu tak je to karta Lifeview NOT DVB-S TV BOX LV5S (usb karta), zatial som nezistil ci je skystar kompatibilna ale progDVB mi nekodovane stanice prehrava takze asi ok .. zatial ten plugin nejde (nakopcil som ho tam ale v "PLUGINS" nic nemam), este s tym pobadam, kazdopadne zatim dik...
Naposledy upravil(a) dendy77 dne 22 pro 2009, 17:56, celkem upraveno 1 x.
- BextrH
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
Musí to být WinCSC.dll
- BextrH
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
Takto by to mělo pak vypadat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- dendy77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
dik uz mi to fici, asi som mal zlu verziu prodvb, stiahol som inu a tam ten plugin slape...
- dendy77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ok, takze konecne som si zase nasiel (pomedzi predvianocne besnenie po obchodoch ;-) cas trosku sa s tym pohrat .. plugin funguje, len nejak sa mi nedari propojit na newcs v azboxe ... tu je screenshot, ked kliknem na "get card data" vyhodi chybovu hlasku "Wrong server DESKEY or PROTOCOL" ... na screenshote vidno aj kus telnetu kde je otvoreny newcs.xml, takze vidno ze DES key aj user log/pas mam nastaveny dobre .. obecne z PC na azbox cez siet sa da dostat, azbox:1001 v browseri funguje perfektne takze co sa tyka sietovych veci problem by nemal byt nikde ..
co robim zle ?

co robim zle ?

- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
dummy s portom 12000 je čítačka pre mgcamd. Zmeň port na 20000

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- dendy77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
aach ja blbec, jasne vsak je to v configu o par riadkov vyssie... vdaka!
pokrocil som, kartu to zdetekovalo, len nejak stale dole svieti ze disconnected / no server ... skusal som v WinSCS nastavit newcamd 5.00 aj 5.25 - tam neni rozdiel sprava sa to rovnako ...

a ked som kukal vo webinterface newcs / users tak ten test1 stale svieti ze offline hore sa kruti ten znak "radioaktivity" a tie 2 cisla za nim narastaju (mam prepnute na markize momentalne, ale nejde samozrejme) ...
pokrocil som, kartu to zdetekovalo, len nejak stale dole svieti ze disconnected / no server ... skusal som v WinSCS nastavit newcamd 5.00 aj 5.25 - tam neni rozdiel sprava sa to rovnako ...

a ked som kukal vo webinterface newcs / users tak ten test1 stale svieti ze offline hore sa kruti ten znak "radioaktivity" a tie 2 cisla za nim narastaju (mam prepnute na markize momentalne, ale nejde samozrejme) ...
- Primo
- Mírně pokročilý

Uz se o tom psalo tady na foru, pokud se ti nebude darit s wincsc, mohl bys odzkouset take clienta acamd, ktery spolupracuje s kartami Skystar.
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 0cf7fb79f7
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 0cf7fb79f7
Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
-
AleK
- Nováček

jj já jedu taky na acamd ale na starší verzy ta nejnovější mě nějako nechodila
AZ Box Premium HD fw.0.9.5303
2x Dream 500S
Panasonic TX-P42G10E
2x Dream 500S
Panasonic TX-P42G10E
- dendy77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
sakra stale sa mi to nepodarilo rozbehat.. uz som z toho zufaly.. ziadny iny soft sa mi nepodarilo sfunkcnit vobec, jediny ktory naozaj funguje (a nekodovane stanice na nom idu) je prodDVB .. ten winSCS proste zisti sice kartu, spravne ju zdetekuje.. ale furt fole na spodku status baru jeho okna svieti "disconnected" ... ma to hneva lebo ocividne to takmer funguje, urcite len nejaka blbost tomu vadi ale zaboha neviem dojst na to co
btw. ten acamd ak som to dobre pochopil nedokaze citat cez net kartu cez newcs, on je len na to ked mam USB citacku s kartou pripojenu priamo ku kompu, nie ??
btw. ten acamd ak som to dobre pochopil nedokaze citat cez net kartu cez newcs, on je len na to ked mam USB citacku s kartou pripojenu priamo ku kompu, nie ??
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
To by mal vedieť niekto kto zdieľal s PC sattunerom. Bextr-testr - teda čo sa jeho príspevku týka by to mal vedieť prvý.
Ja by som zašiel na nejaké fórum k SS2 a tam by Ti mali poradiť. Nejde o nič iné ako o zdieľanie v newcamd protokole
Ja by som zašiel na nejaké fórum k SS2 a tam by Ti mali poradiť. Nejde o nič iné ako o zdieľanie v newcamd protokole

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované