Poděkování

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
pepawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Poděkování

Příspěvek od pepawo »

Před Vánocemi jsem se také stal majitelem zajímavého přístroje AZBox HD Premium Kombi. Děkuji při této příležitosti všem, kdo se staráte o předávání zkušeností a poučení pro ostatní, všem testerům a správcům tohoto fóra. Jen díky vám jsem mohl zcela bez problémů zprovoznit tento přístroj a přitom se hodně naučit. Přeji vám všem příjemné Vánoce a hodně štěstí do Nového roku. Jste prima parta, jen tak dál. Děkuji.

AZB HD Premium+ (twintuner) + WD500AVVS HDD, AZB HD Premium Combo, Quad LNB Monoblok 19+23 0.1 dB, E2 OpenRSI-OpenPLI 3.0, Skylink ICE, OSCAM, CCCam 2.2.1
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Poděkování

Příspěvek od Primo »

Jo,jo, pripojuji se k dikum, mnozi si to urcite zaslouzi. A tem, kteri si stezuji na chod fora bych chtel rici, ze tady panuje vcelku pratelska pohoda, na rozdil od jinych for, par jsem jsem jich poznal. A jestlize administrator zvedne prst, je to treba akceptovat, kdyz z toho nekouka buzerace. Od toho jsou. Toz pekny zbytek svatku, vsem.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
dada100
Nováček
Nováček

Příspěvek od dada100 »

Chci se taky pripojit k tomto tematu a podekovat za Vasi praci. Mel jsem pro me az neskutecne problemy se zprovoznenim AZBOX reseni bylo nakonec jednoduche. Mozna diky temto problemum jsem se na dva vecery zcela ponoril do zkoumani tohoto super prijimace, takze kdyby nebylo tech problemu asi bych se nedozvedel o nem tolik novych veci a budu ve zkoumani pokracovat pokud bude cas. Toto forum je zkratka nenahraditelny a bez nej by asi tyto prijimace nemohly byt urceny pro nas obycejny smrtelniky :smile: . Takze jeste jednou diky a peknej zbytek svatku a do novyho roku hodne zdravi a elanu do dalsi prace.
:55: :87:
Dalibor

dendy77
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dendy77 »

jo pripajam sa tiez a dakujem vsetkym co sa tu snazia radit... vsetko dobre do noveho roku, a pevne nervy s nami zaciatocnikmi :-))

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“