AZBox HD Premium Plus s DVB-C2

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
peco30
Nováček
Nováček

AZBox HD Premium Plus s DVB-C2

Příspěvek od peco30 »

Zdravim Vas,

myslite ze mi na tom bude chodit UPC Kablovka ???
Momentalne nieje možné zohnat iný tuner len DVB-S2 a DVB-C2 pre verzi PLUS.

Diki

peco30
Nováček
Nováček

Re: AZBox HD Premium Plus s DVB-C2

Příspěvek od peco30 »

Tak myslim si ze som si odpoved aj nasiel. Ohladne DVB-C2 DVB-C2 Facts uz len aby to bezalo s AZBoxom ale je potvrdena funkcnost verzie Premium myslim ze + by nemal ma ties problem

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Nechci ti kazit radost, ale DVB-C2 tuner je nesmysl podobně jako DVB-T2. Ty dvojky tam jeden obchodník napsal z pilnosti a všichni to od něho opsali. Ta norma byla ustanovena nedávno a tunery se teprve vyvíjejí, žádná firma ještě nezačala sériovou výrobu. Zatím je jediná pravda pouze DVB-S2.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
peco30
Nováček
Nováček

Příspěvek od peco30 »

Radost mi nekazís ak je to tak ozaj len preklem niejakeho obchodnika tak to som este spokojnejsi ze sa nemusím obavat spatnej kompatibility DVB-C2 tuneru s DVB-C prijom.

Tak sa mi podarilo este najst trosku lepsi popis tuneru pisu DVB-C/DVB-C2 :D link
tak isto tam maju aj DVB-T link tuner pre verziu plus ktory som v CZ a SK shopoch ani nenasiel.
Obrazok sice u oby dvoch ten isty :90:.
Zaujmave je popis DVB-C/DVB-C2 alternativa ze je to nejaky uni. hardware do buducna a mozno nejaky SW vyriesia podporu aj na DVB-C2 ale to je ciste len spekulacia.

A mal si pravdu nenasiel som nikde na internete ziadny STB s DVB-C2 ktory by sa predaval ale mozno som len zla hladal.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“