mam skylink (V hornom slote), rozmyslam kupit druhu kartu (gital) lebo skylink nema HBO2, Cinemax, Film+ a tie by som chcel.. moja otazka je, ked kupim CAM Cryptoworks modul, strcim ho do tej spodnej "sachty" na azboxe, do neho gital kartu, bude mi to slapat bez problemov sucasne zo skylinkom ? je tam nejaky problem, nieco s cim by som mal ratat, nieco co povedzme na azboxe nefunguje celkom podla predstav, alebo... ?
dik za kazdy tip/radu/upozornenie
2 karty v azboxe (skylink+cslink) - funguje bez problemov ?
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- dendy77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: 2 karty v azboxe (skylink+cslink) - funguje bez problemov ?
Jediný problém - v prípade že kúpiš modul ktorý nemá problém s CSlinkom - môže byť obmedzenie po úprave CI pre Diablo, alebo novšia hw verzia ktorá túto úpravu už má od novoty.
V jednom slote by to šlo a v druhom zrejme nie - v druhom by Ti šlo Diablo a podobné moduly.
Každopádne v jednom slote by to šlo bez problému. Základ je kupovať tam kde vedia o čo ide , alebo ísť do predajne s prijímačom a testnúť stav rovno na mieste
V jednom slote by to šlo a v druhom zrejme nie - v druhom by Ti šlo Diablo a podobné moduly.
Každopádne v jednom slote by to šlo bez problému. Základ je kupovať tam kde vedia o čo ide , alebo ísť do predajne s prijímačom a testnúť stav rovno na mieste

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- dendy77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ehm, nie celkom som pochopil co pises (skoro vobec) s tym diablom a hw upravami :-) ale kukam ze som sa asi zle vyjadril, moja chyba.. aby som to upresnil, skylink mam strcenu v vstavanej citacke azboxu (to som myslel tym "v hornom slote", mozno to vyznelo ze mam v slotoch pre CI moduly v hornom vlastny CI modul), do slotu chcem len pichnut "CAM EUROCAM Cryptoworks" (nemozem sem pastnut link ale snad vies ktory myslim, v eshope pisu ze podporuje aj cslink) a do neho cslink kartu.. pripadne mi plz daj tip na konkretny CAM modul s ktorym nebude problem, tahat azbox do predajne moc nemam moznost
ficim na news+mgcamd, pripadne multicas (to je asi jedno, oboje by malo zvladat aj cslink/gital predpokladam)
btw. toto asi patri skorej do sekcie otazok od zaciatocnikov, sorry, kludne to tam presun...
btw. toto asi patri skorej do sekcie otazok od zaciatocnikov, sorry, kludne to tam presun...
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Ja som Ťa pochopil a zrejme som príliš obsiahlo odpovedal takže:
S tým modulom Ti to minimálne v jednej šachte pôjde bez problému :)
Ja ho mám tiež - revíziu 2.3 a ide bez zaváhania
S tým modulom Ti to minimálne v jednej šachte pôjde bez problému :)
Ja ho mám tiež - revíziu 2.3 a ide bez zaváhania

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- dendy77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
super, to som potreboval vediet, dik :-) v jednej staci, viac tam toho uz pchat nebudem potrebovat :)dempsey píše: S tým modulom Ti to minimálne v jednej šachte pôjde bez problému :)
-
j3nda
- Pokročilý

myslel si to tak, ze po uprave pro diablo a u vsech novych boxu, ktere uz tu upravu maji v tech diablo slotech nefunguji bezne moduly?dempsey píše:Jediný problém - v prípade že kúpiš modul ktorý nemá problém s CSlinkom - môže byť obmedzenie po úprave CI pre Diablo, alebo novšia hw verzia ktorá túto úpravu už má od novoty.
AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Úprava z fabriky sa týka len jedného slotu. Takže v jednom napr. EUROCAM a v druhom Diablo