Podivné chování AZbox

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
chrupavka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Podivné chování AZbox

Příspěvek od chrupavka »

Ahoj vsichni,
prosim o radu. Problem vypada nasledovne: Zapnu AZbox, chvili mi funguje LNB na 1.0 Thor, parkrat prepnu programy a najednou nemam zadny signal od Thora. Nekdy se signal vrati, nekdy ne. Zkousel jsem mezi sebou prohazovat LNBcka a chovani porad stejne. Muze to zpusobovat Diseq? Nebo je chyba nekde v nastaveni AZboxu? Diky z ainfo.

AZbox HD Premium (fw0.9.4487 TD210P), Parabola MAXIMUM E-85 Multifocus,Karta Skylink Standard CZ, satelity: 1.0 Thor, 13 HotBird, 19.3 Astra, 23.3 Astra
PetrT30 Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Podivné chování AZbox

Příspěvek od PetrT30 »

čoveče tak to může být skoro vším co jsi jmenoval, ale já bych si tipnul, že to je settingem+FW.
Ten FW co máš v podpisu stále platí? Myslím, že by jsi měl začít tam a dát nějakej novější.

AZBox Premium-E2
chrupavka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chrupavka »

OK, dekuji za odpoved. Firmware stale plati. Prave, ze jsem AZtko vyladil konecne tak, jak jsme potreboval a nekolik mesicu jelo bez problemu a najednou tohle...ale vyzkousim ten firmware. DIky

AZbox HD Premium (fw0.9.4487 TD210P), Parabola MAXIMUM E-85 Multifocus,Karta Skylink Standard CZ, satelity: 1.0 Thor, 13 HotBird, 19.3 Astra, 23.3 Astra
marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

Projdi F koncovky.Vyměn diseq přepínač.
Na diseq přepínači Port A nebo 1 záleží jak je označen by měl být vždy průchozí.
Pokud je diseq přepínač vadný ,tak i za tohoto předpokladu LNB (pokud není vadné),které půjde přes A (samo nastaveno i v Az),by mělo fungovat bez problémů.

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
chrupavka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chrupavka »

Diky vsem za rady, vypada to na jedno spatny LNBcko. Nahral jsem novy firmware a vymenil LNB. Ted mam problem se zvukem, ze se opozduje, ale to uz dam do noveho vlakna. Diky vsem za rady. :89:

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“