Nahrávanie na HDD
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
datcom
- Nováček

- Dal poděkování: 1 poděkování
Nahrávanie na HDD
Je možné cez rezerváciu programov /alebo iným nastavením/nastaviť v rovnakom čase nahrávanie dvoch programov z rovnakého transpondera ?
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Nahrávanie na HDD
U starších fw se dalo jeden program nahrávat a u druhého zapnout timeshift a skrytý soubor potom na disku přemístit. Teď to napíše hlášku že nemůže běžet record a timeshift současně. Ale u kterého fw to naposledy šlo si už nepamatuji.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj prosím o radu s nahráváním AZboxu Premium HD. Když zmáčknu červené tlačítko REC , tak na mě vyskočí hláška: Chyba Fal to Record a nenahrává to
V přijímači mám disc 1TB a zkusil jsem nahrávat i na flash a taky na mě vyskočí ta hláška. Když na nahrávání naprogramuju , tak to jde. Proč tedy nejde okamžité nahrávání
Dík LS. :sad:
- tear12
- Mírně pokročilý

Nemáš náhodou současně spuštěný stream nebo timeshift?Kessn píše:Ahoj prosím o radu s nahráváním AZboxu Premium HD. Když zmáčknu červené tlačítko REC , tak na mě vyskočí hláška: Chyba Fal to Record a nenahrává toV přijímači mám disc 1TB a zkusil jsem nahrávat i na flash a taky na mě vyskočí ta hláška. Když na nahrávání naprogramuju , tak to jde. Proč tedy nejde okamžité nahrávání
Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Čau kde se to vypínátear12 píše:Nemáš náhodou současně spuštěný stream nebo timeshift?Kessn píše:Ahoj prosím o radu s nahráváním AZboxu Premium HD. Když zmáčknu červené tlačítko REC , tak na mě vyskočí hláška: Chyba Fal to Record a nenahrává toV přijímači mám disc 1TB a zkusil jsem nahrávat i na flash a taky na mě vyskočí ta hláška. Když na nahrávání naprogramuju , tak to jde. Proč tedy nejde okamžité nahrávání
- tear12
- Mírně pokročilý

jaký maš firmware?Kessn píše:Čau kde se to vypínátear12 píše:Nemáš náhodou současně spuštěný stream nebo timeshift?Kessn píše:Ahoj prosím o radu s nahráváním AZboxu Premium HD. Když zmáčknu červené tlačítko REC , tak na mě vyskočí hláška: Chyba Fal to Record a nenahrává toV přijímači mám disc 1TB a zkusil jsem nahrávat i na flash a taky na mě vyskočí ta hláška. Když na nahrávání naprogramuju , tak to jde. Proč tedy nejde okamžité nahrávání
Prolez jsem MENU a nenašel jsem to
Zkoušel jsem různá nastavení a okamžité nahrávání mě pořád nejde :sad: . Dík za radu LS.
Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
- shibal
- Mazák

V "malém menu", česky je to hooooodně špatně pojmenované na "Časovač"Kessn píše:Čau kde se to vypínátear12 píše:Nemáš náhodou současně spuštěný stream nebo timeshift?Kessn píše:Ahoj prosím o radu s nahráváním AZboxu Premium HD. Když zmáčknu červené tlačítko REC , tak na mě vyskočí hláška: Chyba Fal to Record a nenahrává toV přijímači mám disc 1TB a zkusil jsem nahrávat i na flash a taky na mě vyskočí ta hláška. Když na nahrávání naprogramuju , tak to jde. Proč tedy nejde okamžité nahrávání
Prolez jsem MENU a nenašel jsem to
Zkoušel jsem různá nastavení a okamžité nahrávání mě pořád nejde :sad: . Dík za radu LS.
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
V "malém menu", česky je to hooooodně špatně pojmenované na "Časovač"[/quote]
Čau mám to tam nastaveno na HDD , nebo tam mám dát Reset
Dík LS. 
Čau mám to tam nastaveno na HDD , nebo tam mám dát Reset
- tear12
- Mírně pokročilý

Čau mám to tam nastaveno na HDD , nebo tam mám dát ResetKessn píše:V "malém menu", česky je to hooooodně špatně pojmenované na "Časovač"
ano dej to na reset, jakou používáš verzi fw v nějakém fw mi to taky nechtělo nahrávat ale nevím v které
- shibal
- Mazák

Ten český překlad je fakt děsný , anglicky je tam "Cancel".
"Timeshift" jako "časovač", "cancel" jako "reset"
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
- visper
- Odborník

Jednou jsem byl na školení. Přednášel to Korejec, druhej Korejec to překládal do angličtiny a Čech to překládal do češtiny. Já jsem z té angličtiny pochopil asi 50%, ale ti co rozuměli jen česky tak vůbec netušili o čem to bylo.shibal píše:Ten český překlad je fakt děsný , anglicky je tam "Cancel".
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Čau už to nahrává
v mlém MENU v položce Časovač jsem nastavil na Reset já to tam měl na HDD víc položek tam nemám požívám firmware 0.9.3877 :) Díky všem za pomoc a dobré rady LS. 
- visper
- Odborník

U starých fw šlo obojí současně. Jeden program jsem nahrával a druhý timeshiftoval. Stíhalo to i 2x HD, nevím proč to zrušili.Kessn píše:Čau už to nahráváv mlém MENU v položce Časovač jsem nastavil na Reset já to tam měl na HDD víc položek tam nemám požívám firmware 0.9.3877 :) Díky všem za pomoc a dobré rady LS.
-
zbyneksk
- Mírně pokročilý

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ha, ha, ze by dalsi namet na opravu nepovedenych hlasek a kulisaren?shibal píše:Ten český překlad je fakt děsný , anglicky je tam "Cancel".
Komu to vadi, nech si to jednoduse opravi. Vsechny ceske hlasky jsou umisteny zde v textovych souborech:
Kód: Vybrat vše
MMP/hd/System/message-td210/Czech/
AudioMsg.txt
BrowserMsg.txt
CommonMsg.txt
FavoriteMsg.txt
FileManagerMsg.txt
MainMenuMsg.txt
PhotoMsg.txt
PluginsMsg.txt
RssMsg.txt
SetupMsg-TD210.txt