Nastavení vlastního seznamu kanálů

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
serbus
Nováček
Nováček

Nastavení vlastního seznamu kanálů

Příspěvek od serbus »

Zdravím vespolek, mam seřazené kanály dle vlastní potřeby a pravidelně se mi stává, že si je úspěšně rozházím (např. stisknu v režimu přehledu kanálů na DO nějaké číslo - to mám zažité z ovládání předchozího přístroje - nebo při otevření teletextu). No, je zde žluté tlačítko, kterým by se mělo vše vrátit do původního stavu. Sice se vrátí, ale do prapůvodního stavu, tedy do stavu po naladění. Vlastní třídění je v pr.. a musím opět natahovat z flešky. Nevíte někdo, kde se nastavení ukládá, aby bylo možno jednou provždy uložit své třídění jako výchozí?

0ctopus
Nováček
Nováček

Re: Nastavení vlastního seznamu kanálů

Příspěvek od 0ctopus »

Skusal si to pragromom MaZ?
Edituj settings na PC, nahraj ho do boxu a od tej chvile to je default zoradenie/triedenie, co dokazes vyvolat zltym tlacitkom.

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Udělej si nový adresář v oblíbených. Do něho přetáhni ten původní přetříděný třeba pomocí MaZ. Potom ten původní můžeš smazat a ten nový přejmenovat na jméno toho starého. A už to bude jako výchozí a pro jistotu to ještě můžeš zamknout změnou atributu na 444.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
lada44
Nováček
Nováček

Příspěvek od lada44 »

serbus píše:Zdravím vespolek, mam seřazené kanály dle vlastní potřeby a pravidelně se mi stává, že si je úspěšně rozházím (např. stisknu v režimu přehledu kanálů na DO nějaké číslo - to mám zažité z ovládání předchozího přístroje - nebo při otevření teletextu). No, je zde žluté tlačítko, kterým by se mělo vše vrátit do původního stavu. Sice se vrátí, ale do prapůvodního stavu, tedy do stavu po naladění. Vlastní třídění je v pr.. a musím opět natahovat z flešky. Nevíte někdo, kde se nastavení ukládá, aby bylo možno jednou provždy uložit své třídění jako výchozí?
Jaky firmware pouzivas?Taky jsem mel tento problem ale myslim ze uz to nedela.Mam fw 4585.

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Řešení, které výše píše "visper" je jednoduché a universální na všechny fw. Doporučuju.
Jen s drobnou změnou: (proto, že nejsem linuxák) místo změny atributu (což je ale taky brnkačka), raději udělat zálohu na flešku.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
honza318
Nováček
Nováček

Příspěvek od honza318 »

lada44 píše:
serbus píše:Zdravím vespolek, mam seřazené kanály dle vlastní potřeby a pravidelně se mi stává, že si je úspěšně rozházím (např. stisknu v režimu přehledu kanálů na DO nějaké číslo - to mám zažité z ovládání předchozího přístroje - nebo při otevření teletextu). No, je zde žluté tlačítko, kterým by se mělo vše vrátit do původního stavu. Sice se vrátí, ale do prapůvodního stavu, tedy do stavu po naladění. Vlastní třídění je v pr.. a musím opět natahovat z flešky. Nevíte někdo, kde se nastavení ukládá, aby bylo možno jednou provždy uložit své třídění jako výchozí?
Jaky firmware pouzivas?Taky jsem mel tento problem ale myslim ze uz to nedela.Mam fw 4585.
Můžu potvrdit ve fw 4585 to nedělá, taky se mi dřív stávalo, že po rebootu se mi zobrazil kanál se stejným číslem jako před rebootem, ale ze seznamu všech kanálů. Ve fw 4585 se zobrazuje poslední zapnutý kanál.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“