Ako vypnut informacne menu pri prepinani kanalov
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
lito017
- Nováček

Ako vypnut informacne menu pri prepinani kanalov
Zdravim
Nemate niekto tip ako uplne vypnut informacne menu pri prepinani kanalov?
Potreboval by som zrychlit prepinanie kanalov pri klasickom surfovani ktore aj s najnovsim fw trava radovo 4s. Starsi Openbox 810 mal takuto moznost.
Myslim si ze keby sa nezobrazovalo informacne menu mohla by sa zrychlit celkova odozva pri prepinani.
Nemate niekto tip ako uplne vypnut informacne menu pri prepinani kanalov?
Potreboval by som zrychlit prepinanie kanalov pri klasickom surfovani ktore aj s najnovsim fw trava radovo 4s. Starsi Openbox 810 mal takuto moznost.
Myslim si ze keby sa nezobrazovalo informacne menu mohla by sa zrychlit celkova odozva pri prepinani.
-
tuti
- Nováček

Re: Ako vypnut informacne menu pri prepinani kanalov
Nevim, co presne myslis pod informacnim menu. Mne funguje prepinani kanalu docela svizne (cca 1 sekundu). Pokud pouzivas cislice pro zvoleni cisla programu, tak AzBox ceka cca 4 sekundy, jestli je cislo uplne - jestli je tohle tvuj problem, tak urychleni je mozne zmacknutim OK po zadani cisla programu a prepnuti bude okamzite.
AzBox HD Elite E2 RSI 1.6, DVB-S2 + DVB-T, motor SG-2100 USALS
-
prying
- Nováček

Chtěl jsem se zeptat, zda se na ovladači dá naprogramovat tlačítko na Return. Tzn., abych se mohl vrátit na předchozí číslo programu. 
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Tlačítkama DEL/BACK a CAPS/NUM . 
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
prying
- Nováček

Díky. Mám ho doma zatím jen krátce a koukám na něj jak vrána. V příštím čísle časopisu Stereo a Video by ho měli snad recenzovat.
Thomik1: Ještě mi řekni, jak jsi na to přišel. Někde se vyskytuje širší manuál?
- Stevo102
- Mírně pokročilý

Stačí si ku tomu sadnúť a šťukať a šťukať a šťukať, takto som aj ja prišiel na mnoho vecí...prying píše:Díky. Mám ho doma zatím jen krátce a koukám na něj jak vrána. V příštím čísle časopisu Stereo a Video by ho měli snad recenzovat.
AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
širší manuál je zde na fóru stačí číst
a zkoušet
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

- shibal
- Mazák

Anglický manuál někde na netu je, já ho našel, mám ho vytištený.
Na jeho konci je ještě nastavení dálkáče pro různé televize a ten jsem si už netisknul, i tak má 124 stran. Počkej zkusím jej najít....
Edit: sakra, sorry, toho obchodu jsem si nevšiml, asi jsem úplně slepý, takhle to bude lepší:
http://rapidshare.com/files/364257138/a ... l.pdf.html
Na jeho konci je ještě nastavení dálkáče pro různé televize a ten jsem si už netisknul, i tak má 124 stran. Počkej zkusím jej najít....
Edit: sakra, sorry, toho obchodu jsem si nevšiml, asi jsem úplně slepý, takhle to bude lepší:
http://rapidshare.com/files/364257138/a ... l.pdf.html
Naposledy upravil(a) dempsey dne 16 bře 2010, 20:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: zase obchod?
Důvod: zase obchod?
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
-
lito017
- Nováček

Pouzivam standartne sipky CH na prepinanie. Pri prepnuti kanalu najprv naskoci informacne menu - okno v spodnej casti kde sa natiahne z EPG informacia o visielanom kanaly, case a pod(btw. Dempsy v tychto diskusiach pouziva toto okno ako podpis) a az potom o cca 2s naskoci obraz a opat treba chvilu cakat kym toto okno zmizne aby sa dal prepnut kanal o krok vyssie, nizsie.tuti píše:Nevim, co presne myslis pod informacnim menu. Mne funguje prepinani kanalu docela svizne (cca 1 sekundu). Pokud pouzivas cislice pro zvoleni cisla programu, tak AzBox ceka cca 4 sekundy, jestli je cislo uplne - jestli je tohle tvuj problem, tak urychleni je mozne zmacknutim OK po zadani cisla programu a prepnuti bude okamzite.
Samozrejme pokial len cvakam sipky v ramci informacneho okna sa prepinanie kanalov deje v ramci 1s ale kym sa zobrazi obraz je tento cas + 3s.
Da sa s tym zit ale zdrzuje to pokial si clovek len chce narychlo pozriet kde co ide. :-)
Pomohlo by uplne vypnutie tohoto informacneho okna, aj tak tam nie su pre mna zaujimave informacie.