Newcs server

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Cvacho
Nováček
Nováček

Re: Newcs server

Příspěvek od Cvacho »

hej port forwarding som robil kvoli tomu ze azbox sa ma pripajat na IPBox cez Internet

AZBox Elite (RTi core 1.5.3) @ Samsung LE40B620 , Dreambox 500 , AB IPbox 200S , Multibeam E-85 , 2xLNB GI-202 Twin
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

A je teraz mimo lokálnej siete ? Ak nie a chceš to testnúť doma uprav to tak ako som písal.
Ak je už teraz mimo tak si to zapísal správne a máš niekde problém.
Najčastejšie u providera a to:
Nemáš verejnú IP adresu
alebo
o portforwarding budeš musieť požiadať poskytovateľa pripojenia a to na konkrétny port ktorý potrebuješ /prípadne rozsah portov

alebo
Nefunguje správne no.ip alebo nie je správne nastavená - buď na ich serveri alebo v routeri

Doma by Ti to malo bez problému fungovať po nastavení IP-ipboxu

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Cvacho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cvacho »

hej uz ho mam mimo lokalky NAT mi funguje dostanem sa aj na port 35600 resp. vyhodi mi to nejake znaky a chova sa to ako by som chcel odtial stiahnut nejaky subor sluzbu pouzivam dyndns.org to no-ip som uviedol len ako priklad ked sa pozriem do webrozhrania NewCS na Ipboxe tak tam aj vidim uzivatela azbox pripojeneho ale ako keby nekomunikoval
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

AZBox Elite (RTi core 1.5.3) @ Samsung LE40B620 , Dreambox 500 , AB IPbox 200S , Multibeam E-85 , 2xLNB GI-202 Twin
Cvacho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cvacho »

takze kedze som bol uz riadne zufaly skusal som metodu pokus-omyl a podarilo sa od zaciatku mi trnom v oku boli 2 subory a to PRIORITY.LIST a IGNORE.LIST nejako som sa stale nikde nedocital ako ich upravit tak som ich skusil jednoducho zalohovat a zmazat z adresara /PLUGINS/OpenXCAS/mgcamd/ a nasledne sa mi sharing zo vzdialeneho servera rozbehol

Dempsey dakujem za pomoc kontrolu configov

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“