cinemax na skylinku

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
mikin68
Nováček
Nováček

cinemax na skylinku

Příspěvek od mikin68 »

Naladil jsem na skylinku nove stanice vsechny me jedou bez problemu, jel i cinemax ale asi treti den zacal hlasit zakodovano a od te doby se uz nerozjel. Zkousel jsem znovu naladit a porad stejny vysledek. Mate peo me jeste nejakou radu.
Diky

LG 42LV507S, Azbox Elite HD E2 RTi 1.7.0 usb Patriot 16Gb Skylink/Cslink CCcam 2.3.0
shibal
Mazák
Mazák

Re: cinemax na skylinku

Příspěvek od shibal »

A proč by ti měly jet? máš promoakci, nebo koupený balík?

V prvé řadě je třeba prověřit, jsetli máš právo to sledovat a pak jestli máš zápisy na kartě, které tě k tomu opravňují.
Otevři si sekci "dotazy začátečníků" a čti - minulý týden se ta samá věc řešila 3x !!!!!!
Je tu o tom dost informací !!!!

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
mikin68
Nováček
Nováček

Příspěvek od mikin68 »

Kdybych mel promoakci tak se o tom tady nebavim mam plnou nabidku a stejnem transporderu me ostatni kanaly jedou OK jen cinemax me nejede, tak proto jesm se tady dotazoval jestli ma nekdo nejake reseni. prvni tva veta me "promin" celkem urazi takova bramboracka nejsem. je fak ze jsem mel napsat rovnou ze mam plnou nabidku a ne nejakou promo akci

shibal píše:A proč by ti měly jet? máš promoakci, nebo koupený balík?

V prvé řadě je třeba prověřit, jsetli máš právo to sledovat a pak jestli máš zápisy na kartě, které tě k tomu opravňují.
Otevři si sekci "dotazy začátečníků" a čti - minulý týden se ta samá věc řešila 3x !!!!!!
Je tu o tom dost informací !!!!

LG 42LV507S, Azbox Elite HD E2 RTi 1.7.0 usb Patriot 16Gb Skylink/Cslink CCcam 2.3.0
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Víš, když ty informace ten tvůj dotaz nemá, tak podle čeho se má člověk dovtípit o co přesněš jde? Poslední dobou se to hromadí dotazy, stejného charakteru, skoro jako na parabole, což by asi nebyl správný směr. A nakrknout jsem tě rozhodně nechtěl, spíš nastartovat správným směrem. Tož asi tak.
A co ty zápisy........

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“