funkcnost karet

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
prague77
Nováček
Nováček

funkcnost karet

Příspěvek od prague77 »

Ahoj. objednal jsem si tento receiver a v kramu mi rekli, ze musim "prehrat ctecku conax na universalni", aby mi to cetlo kartu Skylink.
Znamena to to pouze prehrst fw Satelity na nejaktualnejsi, nebo mam hledat nekdo v navodech fw Conaxu..
Diky

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: funkcnost karet

Příspěvek od dempsey »

Daj tam posledný

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
laslo75
Nováček
Nováček

Příspěvek od laslo75 »

Caute. Pri teste ICE-karty skylink v satelite mi pri NOVE CINEMA vypisuje "kodovany kanal". Stretol sa uz niekto s tymto problemom? Bezna karta skylink OK. Dakujem.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

laslo75 píše:Caute. Pri teste ICE-karty skylink v satelite mi pri NOVE CINEMA vypisuje "kodovany kanal". Stretol sa uz niekto s tymto problemom? Bezna karta skylink OK. Dakujem.

Jaký tam máš FW :?: Zkoušel si ten program vymazat a naladit znovu :?:

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
laslo75
Nováček
Nováček

Příspěvek od laslo75 »

Thomik1 píše:
laslo75 píše:Caute. Pri teste ICE-karty skylink v satelite mi pri NOVE CINEMA vypisuje "kodovany kanal". Stretol sa uz niekto s tymto problemom? Bezna karta skylink OK. Dakujem.

Jaký tam máš FW :?: Zkoušel si ten program vymazat a naladit znovu :?:
FW mam z 10.5.2010 z tohto fora. Dakujem

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“