nahrávání na USB

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
xingji
Nováček
Nováček

nahrávání na USB

Příspěvek od xingji »

Prosím o radu s problémem nahrávání na USB flash disk. Timeshift mi funguje OK, ale jakmile dám nahrávat program (a samozřejmě povolím vypnutí timeshift nebo ho mám rovnou vyplý) tak po krátké době dojde k zaseknutí obrazu i zvuku, AZBOX neodpovídá a pomůže jen reboot. Doba je různá ... 1 až 3min, ale je to velmi rychlé. Flash disk je 16GB, zformátován přes AZBOX ... FW mám 4890, provedl jsem format program area, pak z USB disku nový FW a factory default. Vložena Skylink karta + mgcamd. Vyzkoušel jsem růsné flash disky, různé FW ale zaseknutí po krátké době proběhne vždy. Už jsem ani nezkoušel HD, všechno testováno na SD programech.

Čtu všude že vám nahrávání jede OK, už mi ale dochází nápady čím to ještě může být.
Dík za jakoukoli radu.

Z.

AZBOX HD ELITE E2 RTi 1.7.0, Skylink I-deto 0624
pneumat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: nahrávání na USB

Příspěvek od pneumat »

na USBecka ide nahravat ale len na niektore, ktore maju rychly zapis (napr. PatriotXT)....ja som mal podobny problem....
este doplnim ze som skusal nahravanie na usb pod MultiCASom

ps: s externym diskom ide vsetko OK

95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
xingji
Nováček
Nováček

Příspěvek od xingji »

OK, zkusím tedy ext.disk - třeba je to tím, mno jen mě mate že time-shift jede úplně OK. Díky za tip. Multicas jsem deaktivoval, pravidelně mi naskakovala hláška kódováno nebo se trhal obraz, s mgcamd je to OK.

xingji
Nováček
Nováček

Příspěvek od xingji »

Tak chlape zformátoval jsem ext. WD 500GB 2,5" a jede to jako pila. Tož tolik nervů a ono to bylo ve flash disku. No nic, alespoň je stroj vyčištěný :-) Dík za naťuknutí

pneumat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pneumat »

to som rad :87:

95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“