Zapojeni

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
pazda
Nováček
Nováček

Zapojeni

Příspěvek od pazda »

Chci se zeptat kdyz propojim SatElita 2000HD s LCD tv hdmi kabelem jde vse ok v plnem HD rozliseni,ale kdyz pridam scart kabel jde mi to jen pres ten scart v nejnizsim rozliseni.Jde mi o to aby se pri spusteni SatElita automaticky prepl na tv obraz a to mi jen s hdmi nejde musim to prepnout rucne.

papapl
Nováček
Nováček

Re: Zapojeni

Příspěvek od papapl »

Pokud chcete sledovat v HD - musíte mít HDMI - na Scartu je klasický analogový signál = s tím se nedá nic dělat (toto není problém Satelity, ale celého sledování HDTV).

pazda
Nováček
Nováček

Příspěvek od pazda »

papapl píše:Pokud chcete sledovat v HD - musíte mít HDMI - na Scartu je klasický analogový signál = s tím se nedá nic dělat (toto není problém Satelity, ale celého sledování HDTV).
Dekuji za odpoved me slo jen o to ze musim pri zapnuti satelitu na tv prepnout na jiny kanal driv jsem mel sat. propojeny scat a ten prepnul automaticky

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Jakou máš televizi ? pokud panáka pak jde nastavit aby se ti zapínala na HDMI ,někde je to zde na foru napsáno jak na to.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
papapl
Nováček
Nováček

Příspěvek od papapl »

Na Scart přepíná videovstup +12V. Na HDMI potřebujete kompatabilní protokol - jedou tam nějaká data. Pokud je ta data televizor schopen zpracovat, není problém. Pokud ne, je problém. Tedy, pokud nemáte přístroje od jedné firmy (nebo TVP, co je schopen zpracovat protokol jiných stran).
Př. Panasonic DVD standardně přepíná TV Panasonic, Samsung Samsunga...
... a není třeba nic přepínat a nastavovat. (přes HDMI, samozřejmě)

pazda
Nováček
Nováček

Příspěvek od pazda »

mam tv sharp aquos

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

pazda píše:mam tv sharp aquos
Tak to nemohu sloužit ,nevím jestli má vůbec sharp tuto možnost.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“