Zpomalené ovládání

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
riichards Czech Republic
Nováček
Nováček

Zpomalené ovládání

Příspěvek od riichards »

Ahoj. Tak mám AZBox HD Premium + HDD 500GB asi týden a rychlost přepínání mezi kanály je otřesná.Mám kartu skylink a používám mgcamd +newcs, kde mám přidáných pár serverů v newcamd.Mám naladěno asi 5 družic anténa je na motoru SG2100.Rychlost přepínání mezi sd které beru z karty na astře mám kolem 5-6 sekund a hd je někdy až 9 sekund,fta 4 sekundy.V menu je někdy zase docela prodleva než azbox začne reagovat na příkazy ovladače.To je docela šílený.Zkoušel jsem nějaký firmware (4931,4466,3877) ale na všech testovaných to bylo to samé- nyní mám fw 0.9.4890.Co takhle čtu tak se tady píše že to přepínání by mělo být kolem cca 3 sekund -což by byla paráda. Mám tedy něco špatně nastaveno nebo to chce jiný firmware ? Díky za každou radu.

satsk
Nováček
Nováček

Re: Zpomalené ovládání

Příspěvek od satsk »

pouzivam 0.9.4923, diseqc, MultiCas a odpoved na prepinanie...

pokial prepinam jednotlive programy rad radom cize 1 2 3 4 5 6 ... tak su to tie 3s, pokial zacnem skakat tak sa kludne stane ze cas prepnutia sa predlzi i na 6-7s (nie vzdy, ale stane sa)
ak ti mozem poradit, zvykni si, je absolutne zbytocne sa rozculovat nakolko zo strany vyrobcu ide cisto o BETA verzie fw (inak test verzie)...

dobru skusenost vsak mam ak je karta v CAM module, vtedy je to rychlejsie aj pri preskakovani programov

... ber to ako subjektivny nazor ...

AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

riichards píše:Ahoj. Tak mám AZBox HD Premium + HDD 500GB asi týden a rychlost přepínání mezi kanály je otřesná.Mám kartu skylink a používám mgcamd +newcs, kde mám přidáných pár serverů v newcamd.Mám naladěno asi 5 družic anténa je na motoru SG2100.Rychlost přepínání mezi sd které beru z karty na astře mám kolem 5-6 sekund a hd je někdy až 9 sekund,fta 4 sekundy.V menu je někdy zase docela prodleva než azbox začne reagovat na příkazy ovladače.To je docela šílený.Zkoušel jsem nějaký firmware (4931,4466,3877) ale na všech testovaných to bylo to samé- nyní mám fw 0.9.4890.Co takhle čtu tak se tady píše že to přepínání by mělo být kolem cca 3 sekund -což by byla paráda. Mám tedy něco špatně nastaveno nebo to chce jiný firmware ? Díky za každou radu.
je to uplne normalne. ja mam dokonc apocit ze pri 4890 je to horsie jak pri 4829 hlavne po zobudeni boxu zo sleepu to trva strasne dlho pripadne ked dopozeram nejaky film z hdd tak potom je to otras. tak nejak si na to casom zvyknes a budes sa modlit aby to bolo do buducna lepsie. pravidelny restart boxu sem tam nieco vyriesi. prepinanie kanalov s karty byva rychlejsie ako z externych newcamd serverov ale teda nikdy som sa nedostal pod 3 sekundy. zlate magio na windows CE :)

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
mkris
Nováček
Nováček

Příspěvek od mkris »

Vyskusaj "Priority Manager" - mam pocit, ze po zmene rezimov (prehravanie filmov / TV / ...) nie sice hned, ale
po kratkom case sa box zacne spravat normalne (prepinanie programov,...)

viewtopic.php?f=160&t=5598

AZBox Elite HD + IPBox 200S / Toroidal 90 (1W+13E+19,2E+23.5E) / Multiswitch EMP 17/12 / LG 50PK550
krokodill
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokodill »

Člověk by i rád vyzkoušel "Priority Manager" ale je škoda, že popis, ovládání a vlastně vše je popsané v anglině. Díky předchozímu režimu totiž sice celkem obstojně umím rusky, ale na dvě věci: na nic a na ho.no :51: Takže, sice jsem ho nainstaloval a snad i aktivoval, ale co ostatní dovede, jak toho docílit a pod. je již nad moje jazykové schopnosti :90:

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
hitman222
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hitman222 »

krokodill píše:Člověk by i rád vyzkoušel "Priority Manager" ale je škoda, že popis, ovládání a vlastně vše je popsané v anglině. Díky předchozímu režimu totiž sice celkem obstojně umím rusky, ale na dvě věci: na nic a na ho.no :51: Takže, sice jsem ho nainstaloval a snad i aktivoval, ale co ostatní dovede, jak toho docílit a pod. je již nad moje jazykové schopnosti :90:
Tam nemusis nic zvlastniho aktivivat. Na prepinani programu a prehravani videa staci nainstalovat a aktivovat.Ten posledni se zda dost dobry.

Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

nemas za cim banovat. aspon mne priority manager nikdy zadny osoh nepriniesol iba problemy medzi prepinanim modov takze idem bez neho. neleze mi to tak na nervy...

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“