Mrznutie AzBox HD Premium
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
merida7
- Nováček

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Mrznutie AzBox HD Premium
Mam tam pluginy od Dempseyho - PLUGINS_biela0D03.rar , su tam tito pluginy
iradio
TechSat_AZK / aktualizuje kľúče pre MultiCAS /
SCD / aktualizuje kľúče pre mgcamd /
OpenXCAS
MultiCASinfo
GoogleMap
Veru predtym som mal od Dempseyho plugins.rar s pluginami
iradio
TechSat_AZK / aktualizuje kľúče pre MultiCAS,mgcamd a aj cccam /
OpenXCAS
a nemrzlo to zdaleka tak casto
iradio
TechSat_AZK / aktualizuje kľúče pre MultiCAS /
SCD / aktualizuje kľúče pre mgcamd /
OpenXCAS
MultiCASinfo
GoogleMap
Veru predtym som mal od Dempseyho plugins.rar s pluginami
iradio
TechSat_AZK / aktualizuje kľúče pre MultiCAS,mgcamd a aj cccam /
OpenXCAS
a nemrzlo to zdaleka tak casto
AZBOX HD Premium, Skylink, HH90
- marcel.pupak
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nepouzivam ziadny plugin, setting mam len na Astra3 23,5, karta skylink, dek.modul Twin Easy, setting je urobeny priamo skenovanim z astry (len frekvencie Skylink), predtym bol urobeny format app area a factory setting. a robi mi to pri kazdom firmware. Rano alebo poobede z prace zapnem a do 15min 2 az 3x treba resetnut potom ide cely den, pokym ho na niekolko hodin nevypnem. V najdlhsich intervaloch (1x za 2 az 3 dni) to robi pri oficko fw 0.9.2880, ale tam nejde dobre zvuk a viac veci co sa mi nepaciloshibal píše:Jaké pluginy a jaké jejich verze používáš? Třeba si nerozumí s tou verzí fw co máš.
Myslím, že by stálo za to zkusit to prostě znovu od formátu AA , dát tam pluginy z Dempseyho zálohy nebo stáhnout ty z islaremoty, co mají koncovku "_full" a pak tam dát setting. Zkusit ten tvůj a když to bude dál blbnout, tak od někoho jiného.
AZBOX Premium HD, fw0.9.5209, Mascom TwinEasy, Eurocam Cryptoworks, Skylink SK/CZ, UPC plus, Visiosat SMC antene BISAT G3 C, LNB GoldenInterstarTwin 0,2dB, motor Opticum 3800 UltraSpeed.
- visper
- Odborník

Jestli ti to nakonec nedělá ten modul. Mě se to naposledy kouslo před 258 dny. :)
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- marcel.pupak
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
modul to nerobi, vyskúšal som aj samostatný modul Eurocam Cryptoworks aj bez neho - setting len na TA3 nekódovane, vypadá na vadu matičnej dosky. dnes idem s tým do servisu vraj vymenia MB. som zvedavý.visper píše:Jestli ti to nakonec nedělá ten modul. Mě se to naposledy kouslo před 258 dny. :)
AZBOX Premium HD, fw0.9.5209, Mascom TwinEasy, Eurocam Cryptoworks, Skylink SK/CZ, UPC plus, Visiosat SMC antene BISAT G3 C, LNB GoldenInterstarTwin 0,2dB, motor Opticum 3800 UltraSpeed.
-
jadu
- Nováček

Řešil jsem podobný problém na AZ BOX ELITE, začal se objevovat nápis Zakodováno, až nešel spustit žádný program mimo FTA. Začnul jsem dle rad na foru tov. nastavením, novým settingem, pluginy a stále nic. Zkusil jsem jinou kartu a ta fungovala hned, tak jsem na té původní udělal refresh a jede všechno OK. Tak kdyby se to někomu stalo, začněte asi tím refresh. Ahoj Jadu
- marcel.pupak
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak po tolkych utrapach mi vymenili maticnu dxosku a konecne vsetko ide OK takze tuto kapitolu mozeme ukoncit. Vdaka vsetkym za rady. Caves Marcel
-
merida7
- Nováček

Po mesiaci mam dotaz. Vymenena doska Ti funguje stale OK ? Lebo mam obdobny problem z mrznutim, a nic nepomaha, uz mam piaty firmware a to iste.marcel.pupak píše:tak po tolkych utrapach mi vymenili maticnu dxosku a konecne vsetko ide OK takze tuto kapitolu mozeme ukoncit. Vdaka vsetkym za rady. Caves Marcel
- marcel.pupak
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ide bez problemov, ziadne mrznutie. Marcelmerida7 píše:Po mesiaci mam dotaz. Vymenena doska Ti funguje stale OK ? Lebo mam obdobny problem z mrznutim, a nic nepomaha, uz mam piaty firmware a to iste.marcel.pupak píše:tak po tolkych utrapach mi vymenili maticnu dxosku a konecne vsetko ide OK takze tuto kapitolu mozeme ukoncit. Vdaka vsetkym za rady. Caves Marcel
-
merida7
- Nováček

Ja som pred 4 dnami odpojil interny disk a uz to tusim nezamrza. Raz sa mi stalo, ze po prebudeni nesiel wake up ale reboot. Mozno problem s kompabilitou HDD. Necham este tyzden bez interneho HDD a uvidim.
- visper
- Odborník

To může být taky tím, že ho nemáš přepnutý na SATA 150.merida7 píše:Ja som pred 4 dnami odpojil interny disk a uz to tusim nezamrza. Raz sa mi stalo, ze po prebudeni nesiel wake up ale reboot. Mozno problem s kompabilitou HDD. Necham este tyzden bez interneho HDD a uvidim.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
merida7
- Nováček

Ale mam, to bolo prve co som spravilvisper píše:To může být taky tím, že ho nemáš přepnutý na SATA 150.merida7 píše:Ja som pred 4 dnami odpojil interny disk a uz to tusim nezamrza. Raz sa mi stalo, ze po prebudeni nesiel wake up ale reboot. Mozno problem s kompabilitou HDD. Necham este tyzden bez interneho HDD a uvidim.
-
merida7
- Nováček

Mrzlo aj bez HDD a dokonca niekedy aj po tvrdom vypnutí a zapnutí boxu. Tak som ho reklamoval, uvidim co s tym spravia. Predpokladam, ze vymenia firmware a mrznutie bude pokracovat.
-
merida7
- Nováček

Takze, vymeneny Azbox za novy. Odvtedy nezamrzol ani raz.